Roshe Run dinnyeszezon

Mindig nagyon örülünk, ha egyedi, hazai vonatkozású híreket oszthatunk meg veletek. Ezért szívesen számolunk be Ádám projektjéről, aki egy Roshe Run cipőt festett tele egyik kedvenc nyári gyümölcsünkkel, görögdinnyével. Szándékai szerint ez nem az utolsó ilyen custom cipője, és szívesen készítene ilyet rendelésre, másoknak is. Kicsit kérdezősködtünk, részletek és még képek a cipőről a tovább után!

Custom Nike Roshe Run 'Watermelon'

Custom Nike Roshe Run ‘Watermelon’ – Itt a görögdinnye szezon 🙂

Ádám, mit érdemes rólad tudni?

Szegedi vagyok, Sopronban járok egyetemre az NYME Alkalmazott Művészeti Intézetébe tervezőgrafikára. Mindig is szerettem egyedivé tenni, megfesteni, átalakítani a dolgaimat. Szemüveget, fejhallgatót már festettem, az unokatesómmal nadrágokat, pulcsikat, pólókat szűkítettünk, vagy varrtunk rá dolgokat. Anyukámék nem is szerették, hogy megkaptam valami új dolgot és máris valamit csinálni akartam vele, hogy „menőbb” legyen.

És honnan jött az ötlet, hogy megfesd ezt a cipőt?

Ez a cipő megvan már kb egy hónapja, aztán kitaláltam, hogy milyen jó lenne ahelyett, hogy elmennék nyári munkára valahová, inkább megpróbálnék cipőket festeni, hátha valaki megvenné. Szóval teljesen megtakarítottam a cipőt, aztán lemaszkoltam és megfestettem egy ecsettel. Akril festéket használtam mivel vízálló, fedőfesték és száradás után rugalmas marad. A feketéket filccel raktam rá. A végén lefújtam impregnálószerrel, hogy biztosan tartós legyen.

Custom Nike Roshe Run 'Watermelon'

Custom Nike Roshe Run ‘Watermelon’

És miért pont görögdinnye?
Azért dinnye mert az menő 😀 Meg színeiben illik a talphoz, de tényleg nem volt különösebb oka annak, hogy ezt festettem.
Ha megtetszett ez a cipő, és szeretnél egy ilyet (vagy másmilyet), akkor írj Ádámnak: adamasztalos93@gmail.com

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)
×