Üdítő Sprite cipők

A zöld-kék citromos üdítőital neve régóta egybeforrt a kosárlabdával.  A márka színei több Nike cipőn is főszerepet kaptak már (Air Max 2012, Hyperdunk, Lebron VIII, X), azonban a közeljövőben két említésre méltó színállás is megjelenik az üzletek polcain, egy Flyknit Air Max és egy Lebron XI Max Low. Ha kedvenc üdítődet szeretnéd a lábadon hordani, akkor olvasd el Mollaka padawanunk cikkét a tovább után!

Nike Flyknit Max és Lebron XI Low 'Sprite' színben

Nike Flyknit Max és Lebron XI Low ‘Sprite’ színben

Flyknit Air Max

Az egyik legjobb nyári viseletet, a Flyknit Air Maxet is felruházzák a kék-zöld színkombóval. A vékony, remekül szellőző, kötött Flyknit felsőrészt az Air Max 360 talppal kombinálva egy olyan lábbelit alkotott a Nike, mely eddig is elismerést vívott ki a kényelmet és stílust egyszerre kedvelők körében. A nyár közeledtével ez a „Sprite” modell ideális választás lehet, bár megjelenése egyelőre még az amerikai piacon is ismeretlen, így arról sem lehet tudni, hogy itthon elérhető lesz-e, és ha igen, akkor mikor.

Nike Flyknit Max 'Sprite' / 620469-400 (Game Royal/Volt)

Nike Flyknit Max ‘Sprite’ / 620469-400 (Game Royal/Volt)

Nike Flyknit Air Max

Game Royal/Volt

Style code: 620469-400

Lebron XI Max Low „Sprite”

2014. július 12-én Lebron James és a Sprite együttműködésének újabb gyümölcse érkezik egy alacsony szárú Lebron XI személyében. A kapcsolat annyira szoros, hogy a sztárkosaras saját Sprite ízt kapott a gyártó Coca-Colától, én pedig nemrég megkóstolhattam az ebből az ízből készült jégkrémet is itt a tengerentúlon 🙂 A jégkrém a limitált szériás italhoz hasonlóan az eredeti Sprite ízét turbózza fel egy kis meggyel, ami jót tesz neki!

LeBron Sprite

LeBron Sprite

A XI szériától megszokott futurisztikus jegyeket magán viselő cipőn remekül kombinálták a neonzöld Air Max talpat egy fehér felső talprésszel, melyre egy (a nyári melegre való tekintettel – szerencsére) jól szellőző felsőrész került.

Tekintettel a cipő GR (general release – nem limitált kiadás) besorolására, reményeink szerint az itthoni Foot Locker üzletekben is kapható lesz.

Nike LeBron XI (Hyper Cobalt/White, 642849-471)

Nike LeBron XI (Hyper Cobalt/White, 642849-471)

Nike LeBron 11 Low “Sprite”

Hyper Cobalt/White

Stíluskód: 642849-471

mollaka

Igyekszem nem túlzásba vinni a sneaker mániámat, de sajnos egyre inkább új szekrényre is kell költsek :-)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×