Magista kollekció bemutató a Kicks R Good-on

A Nike Magista új dimenziót nyitott a teljesítmény sportok, azon belül is a foci világában. A cipő magasított szára és a Flyknit felsőrésze nemcsak a focicipőktől eddig megszokottól eltérő kinézetet, de minden eddiginél jobb tartást, érzetet és kontrollt is ígért, és az első profi játékosoktól érkező visszajelzések alapján be is váltott! A pályára készült változatot a Nike egy különleges utcai megjelenéssel is megünnepli idén nyáron és a jó hír, hogy a cipők bemutatójára nem máshol, mint a szombati Kicks R Goodon kerül majd sor! A helyszínről készült látványterveket már volt szerencsénk látni és elárulhatjuk, hogy, aki kilátogat a rendezvényre igazi eye candy-ben fog részesülni, sőt csocsóban is tesztelheti magát, hogy a focinál maradjunk. A Magista kollekció modelljei a legfrissebb Flyknit és Lunarlon technológiákat vonultatják majd fel. A nyárias színeket, igényes díszítések a fémes hatású anyaghasználat teszi igazán sportswear különlegességgé. A legszebb az egészben, hogy a nagy kedvenc Nike modellek öltöznek Magista bőrbe. A Nike Free Flyknit Chukka, Nike Air Max 1, Nike Roshe Run modellek a fiúknak és a csajoknak szánt kollekcióban is megtalálhatóak, míg az Air Max 90 Jacquard és Tiempo ’94 csukák csak a férfi vonalba kerültek bele. Persze a hölgyeknek sincs okuk panaszkodni, náluk ott vannak a LunarElite Sky Hi Jacquard és a vadiúj LunarTiempo Sky Hi modellek. A folytatásban most  a Flyknit Chukka modellekre nézünk rá közelebbről!

Szombaton érkezik a Kicks R Goodra a Magista kollekció

Szombaton érkezik a Kicks R Goodra a Magista kollekció

Szombaton érkezik a Kicks R Goodra a Magista kollekció - női fronton is erős lesz a felhozatal

Szombaton érkezik a Kicks R Goodra a Magista kollekció – női fronton is erős lesz a felhozatal

Az elmúlt két év sok újdonságot hozott nekünk a Flyknit és a Lunar technológiáknak köszönhetően. A Flyknit futócipók magasított szárú változata a Chukka nevet kapta és úgy tűnik a Nike komolyan gondolja ezt a vonalat is, mivel folyamatosan kerül be kollekciókba a modell, ahogy most is. A Chukka tapasztalataink szerint ideális a városi mászkálásra és a mindennapi viseletre a Lunar talpak pedig nem utolsó sorban egy plusz centit is adnak magasságunkhoz a kényelmi tényezők mellett. Nem hiába került bele a technológia a Koston 2 core deszkás változatba is, kitűnő csillapítással rendelkezik a kellemes puhaságú betét. A Nike tervező mérnökei a friss kollekcióban a Lunar technológiát a Sky Hi modellekbe lopták bele és a Jacquard és Tiempo felső részek talpaként próbálhatják majd ki a női vonal erősítői.

Nyárias lime kombóban a férfi Chukka Free

Nyárias lime kombóban a férfi  Free Flyknit Chukka

A Magista kollekció különlegessége emellett, hogy a Lunar helyett, most Free alapokra helyezték a Chukkát, ami így egy fokkal több rugalmasságot kap a talpaknál. Érdekes megfigyelni, ahogy a Nike kísérletezik a különböző hybrid technológiákkal, ebben az esetben a Lunar és a Free szerkezett között sportswear vonalon kényelmi különbséget azonban nehéz lenne kiemelni. Most szombaton vegyétek közelebbről is szemügyre magatok az új modelleket és kíváncsian várjuk a véleményeteket! Találkozzunk az Akváriumban a 2. Kicks R Goodon!

A női kollekció kiemelt modellje lett

A női kollekció kiemelt modellje lett

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×