Sneakers: The Complete Limited Editions Guide

A frissen a dobozból kivett sneakerhez hasonlóan, egy új könybe is jó érzés beleszippantani, amikor az ember először a kezébe veszi. Hát még, ha ez a könyv egy friss, sneaker kultúráról, limitált csodákról szóló album. A U-DOX kreatív ügynökség, akiknek a sorozat első, 2005-ben kiadott Sneakers: The Complete Collectors’ Guide darabját köszönhetjük, ismét nagy fába vágta a fejszéjét, egy csak kollab modellekről szóló válogatás elkészítésébe. A könyv itthon is beszerezhető, részletek a tovább után!

Könyvajánló: Sneakers The Complete Limited Editions Guide

Könyvajánló: Sneakers The Complete Limited Editions Guide

A könyvet 2014 februárjában adták ki, tehát teljesen frissnek tekinthető, 111 modell 300 limitált kollab színállását mutat be az alábbi márkákból: adidas, Asics, Converse, New Balance, Nike, Air Jordan, Puma, Reebok, Vans és számos más – itthon csak kevesek által ismert – márkáktól. A könyv végén külön fejezetben mutatják be azokat a márkákat, sneaker shopokat, akiknek a legjobb együttműködéseket köszönhetjük. Minden oldalt egyedileg designoltak, ezt a könyvet sokáig el lehet nézegetni 🙂

Sneakers: The Complete Limited Editions Guide albumot itthon is beszerezheted, mégpedig a budapesti Király utca elején található Atlantisz könyvesboltban, vagy a webshopban (így megrendelve olcsóbb is). Ha szeretnél belepillanatni, akkor egy példányt viszünk szombaton a Kicks R Good 02 sneaker fesztiválra.

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)
×