Final Festival @ Budapest Park

2014. május 8. és 10. között az első Final Festivalon hip-hop, tört és négynegyed ütemekkel, régóta ismert és új magyar és külföldi zenekarokkal és dj-kel búcsúztathatod a Budapest Parkban az érettségit vagy a zh-időszakot 🙂 Olyan világsztárok lépnek majd fel, mint a Pendulum, a Crookers, Stanton Warriors vagy Thomas Newson. Mi ott leszünk, és szerintünk nektek is kéne 😉 Az okok a tovább után 😀

Final Festival - 2014.05.08.10. @ Budapest Park

Final Festival – 2014.05.08.10. @ Budapest Park

Csütörtök

A csütörtöki nap sztárfellépője a Belga. DJ Titusz és a három ceremóniamester (Bauxit, Még5lövés és Tokyo) nemrég vágtak bele karrierük „második tizenöt évébe”. Fellép még a Nobody Moves egyik fele, az egyszemélyes fiúbanda, Andro, akitől reszelő dubstepet és egyéb elektronikus vadhajtásokat várhatunk A pult mögötti tettestársak között ott lesznek a fekete zenét legjobban ismerő magyar dj-k: Dj Revolution (akiket mi a cipőkollekciója miatt is nagyra tartunk :), Dj O’neal (aka Basslime), a Katapult Dj-k és persze Drop The Cheese, valamint DJL.

Final Festival 2014 lineup

Final Festival 2014 lineup

PÉNTEK

Pénteken a breakbeat szcénából, a Stanton Warriors pörgeti fel a népet: a duó imád scratchelni, jó érzékkel passzintják össze a műfaj legnagyobb slágereit az épp aktuális pop/rock himnuszokkal, a keverési technikájuknál pedig csak a funk és a zene iránti szeretetük példamutatóbb. A nagyszínpadon a dobbaszus dominál majd: a stílus legnagyobb hazai reménysége, a Cloud 9+ a modern tánczene mindenhibridjével támad: dubstep, trap, drum ’n’ bass, minden jöhet! Az est főszereplője a Pendulum, akik egy DJ szettel és MC Verse-sel érkeznek a Parkba. Ha pedig a legelőremutatóbb, legvagányabb zenékre és stílusokra vagy kíváncsi, hallgasd meg a magyar Disclosureként jegyzett a Stamusic-ot. Palotai is bizonyára megbízhatóan szállítja majd a talpalávalót.

Stanton Warriors @ Final Festival (2014. május 9., péntek)

Stanton Warriors @ Final Festival (2014. május 9., péntek)

SZOMBAT

Thomas Newson, a dán csodagyerek tizenkilenc évesen már a Tomorrowlanden lépett fel, itthon mostanában legtöbbször a Flute csendül fel a hazai rádiókban, de a Don’t Hold Us és Kalevala számait is hallgasd meg rákészülésként, ha eddig még nem tetted volna 🙂 Már nagyon várjuk, hogy dance örökzöldekkel és klubhimnuszokkal pörgessen minket szét 🙂

Thomas Newson @ Final Festival (2014. május. 10, szombat)

Thomas Newson @ Final Festival (2014. május. 10, szombat)

Az olasz Crookers duó 2003 óta ül a fidget house trónján, kemény, de mégis dallamos saját számaikkal és ütős remixeikkel, amelyek közül a Kid Cudi-féle Night ’N’ Day újraértelmezés máig minden házibuli vagy jobb klubbuli alapkelléke. Persze az a szám még csak a jéghegy csúcsa, hiszen Bot és Phra elől nem menekült az AC/DC (Thunderstruck) és a Chromeo (Fancy Footwork) sem.

Crookers @ Final Festival (2014. május 10. szombat)

Crookers @ Final Festival (2014. május 10. szombat)

Színpadra áll még mellettük DJ Titusz másik zenekara, a The Carbonfools, ami stílusában követi a Belga-alapoknál megszokott eklektikát: klubos elektronika, hard rock, funk, punk, csipetnyi blues és persze a frontember, Fehér Balázs karizmája. A fülbemászó számok garantáltak, akárcsak a rímek Ricsipí és Qka MC, azaz az Animal Cannibals fellépésén.

Jegyek

Jegyek már kaphatóak május nyolcadikáig, a bérlet elővételben 4000 forint, a helyszínen pedig 6000 forint. A napijegy elővételben 2500, a helyszínen 3500 forint. Jegyek elővételben vásárolhatók a MEEX illetve a Budapest Park weboldalán.

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×