Nike x Liberty Summer 2014 Collection

Idén tavasszal ismét összeállt a Nike és a történelmi múltú Liberty London egy nyári kollekció erejéig (a korábbi együttműködéseket is érdemes megnézni). Ezúttal a fúzió lényege a sport és a tradíció összehangolása a 2014-es nyári szezonra. A kollab részeként több ismert cipő és ruha modell készül el tipikus Liberty mintákban, mint például a Lora vagy az Anoosha. A kollekcióban használt printek részben múlt századbeli Viktoriánus mintákra vezethetők vissza, például a Lora egy 1874-es „Willow” elnevezésű minta újraértelmezése. Részletekért katt a továbbra!

Nike x Liberty Sneakerek

Nike x Liberty Sneakerek

Nike x Liberty Collection

Nike x Liberty Collection

A kollekció részeként a ruhák mellett két részes sneaker szettet állítottak össze, meyben az Air Max 1,Air Max 90, Nike  Roshe Run, Nike Blazer, Dunk Sky Hi és a Nike Internationalist is teljesen átalakult. Elsőként az Air Max 1, Roshe, Dunk Ski Hi és az Internationalist tűnik fel Anoosha, Lora és a Crown Liberty printek keverékében. A másodikban szintén egy Roshe és egy Dunk Sky Hi kapott  Crown mintát, valamint a Nike Blazer Lora printet. A kollekcióban különleges csavar a kötélből készült cipőfűző, ami egyszerre lezser és bohém. A kék és a fehér színkombinációja drapp kiegészítőkkel megteremti a tökéletes nyári hangulatot.

womens-nike-air-max

Nike x Liberty Air Max 1

A kollaboráció darabjai május 7-én kerülnek az üzletekbe világszerte, de a Liberty London honlapján már megrendelhetők. Ha tehetitek, rendeljetek, mert tuti siker! 😉

Nike x Liberty London Nike Internationalist

Nike x Liberty London Nike Internationalist

Nike x Liberty wmns

Nike x Liberty wmns

fanni

2013-óta segítem a sneakerbox-ot női vonalon, hogy a lányok se maradjanak ki a buliból és, hogy mindenki megszeresse a futást ;)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×