QS alert: Érkezik a BP Shopba a YoTH Kobe 9 és Lunar Force One

Közeledik a kínai holdnaptárban a Ló Éve, mi pedig nem győzünk beszámolni a márkák ‘Year of the Horse’ modelljeiről. Szerencsére jópár ‘YoTH’ cipő itthon is kapható lesz, mint például ez a két quickstrike modell: a magas szárú Kobe 9 NSW Lifestyle és a félcipő Nike Lunar Force 1 is január 31-én, pénteken érkezik a BP Shop Wesselényi utcai üzletébe. A darabszám szuperlimitált: mindössze hét-hét pár érkezik, ha megtetszik valamelyik (vagy mindkettő 😉 akkor gyorsan csapj le rá! Képek, részletek a tovább után!

Érkezik a "meglovasított" Kobe 9 NSW Lifestyle és Lunar Force One a BP Shopba

Érkezik a „meglovasított” Kobe 9 NSW Lifestyle és Lunar Force One a BP Shopba

Kobe 9 NSW Lifestyle ‘YoTH’ QS

Ez a magas szárú Kobe 9 NSW Lifestyle egy ‘off-court’, azaz elve utcai használatra tervezett cipő. Fekete alapszínéhez jól passzol a vörös nyelvpanel, közepén a Kobe logóval, illetve a színes fröcskölt fűzők és oldaltalp. A talp járófelülete mentazöld. Ha egy közelebbi pillantást vetünk a cipőre, akkor látszik, hogy a pipát is magán hordozó panel fekete lószőrrel borított. A Ló Évére ezen felül a szürke sarokrészen vörös kalligrafikus lószimbólum, és “a Ló érkezése nagy szerencsét hoz” kínai feliratos fűzőtábla utal. 35 990 Ft-ért lehet bezsákolni a pénteken a Wesselényi utcai BP Shopba érkező hét pár egyikét.

QS érkezés a BP Shopba: Nike Kobe 9 NSW Lifestyle 'YoTH'

QS érkezés a BP Shopba: Nike Kobe 9 NSW Lifestyle ‘YoTH’

QS érkezés a BP Shopba: Nike Kobe 9 NSW Lifestyle 'YoTH'

QS érkezés a BP Shopba: Nike Kobe 9 NSW Lifestyle ‘YoTH’

LUNAR FORCE ‘YOTH’ QS

A Lunar Force One egy Lunarlon talpra épített Air Force One, melyet az ikonikus modell 30. születésnapján mutattak be. A Lunar Force One felsőrésze klasszikus, de jóval kényelmesebb, rugalmasabb talpat kapott. Ennek „meglovasított” változata érkezik most a BP Shopba, a Kobe 9-hez hasonlóan mindössze hét darab. A megjelenése hasonló: felsőrésze fekete, mentazöld és világosszürke kombó, áttetsző menta pipával, fröcskölt oldaltalppal és fűzővel. Az ősi lószimbólum a sarkán és kis fűzőtáblácska ugyanúgy megtalálható rajta. 39 990 jó magyar forintért vásárolhatod meg – míg el nem fogy 🙂

QS érkezés a BP Shopba: Lunar Force One 'YoTH'

QS érkezés a BP Shopba: Lunar Force One ‘YoTH’

QS érkezés a BP Shopba: Lunar Force One 'YoTH'

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)
×