Megújult a sneakerbox.hu!

Már több mint 4 éve hozzuk el nektek naponta a friss híreket a sneaker kultúra, a stílus és a freestlye sportok világából, és tartalomban nagyon sokat változtunk-bővültünk indulásunk óta. Elérkezett a pillanat, hogy több hónapos szorgos munka eredményeképp külsőleg is megújuljunk! A legnagyobb és legláthatóbb változás a designban történt, melynél az idők szavát és a ti hozzászólásaitokat egyaránt figyelembe vettük 🙂 Ezen felül azonban olyan hasznos újításokat is bevezettünk, melyekkel egyszerűbb és élvezetesebb lesz olvasni az új sneakerbox.hu-t! Reméljük nektek is tetszik, és várjuk véleményeteket (de tényleg!) Egy kis idegenvezetéshez katt!

Megújult a sneakerbox.hu! Katt az idegenvezetéshez!

Megújult a sneakerbox.hu! Katt az idegenvezetéshez!

Böngészés a témák között

Legfontosabb témánk mindig is a sneaker kultúra volt és ez így lesz a jövőben is, de egyre több cikket olvashattatok tőlünk a divat, stílus és a freestyle sportok világából is. A fejlécben mostantól egyszerűen böngészhettek a különböző témák között. Ha minden cikket látni szeretnétek, akkor katt a logóra a bal fölső sarokban!

Mostantól egyszerűen böngészhetsz a sneakerbox.hu témái között!

Mostantól egyszerűen böngészhetsz a sneakerbox.hu témái között!

Keresel valamit?

Akkor mostantól könnyebben megtalálod! A keresés sokkal okosabb lett, mert most már a szókapcsolatokat is figyelembe veszi.  Így ha te csak a magas szárú Nike vagy fekete Adidas cipőkre vagy kíváncsi, akkor ezeket fogja neked kidobni a gép a mostanra már az 1500-nál is több bejegyzésünk közül 🙂 Próbáld ki, katt a jobb oszlop tetején található “KERESEL VALAMIT?” mezőre!

Keresel valamit? Mostantól könnyebben megtalálod!

Keresel valamit? Mostantól könnyebben megtalálod!

Képek és galériák

Mostantól egy cikkbe nem csak a címre vagy a tovább gombra, hanem a képre kattintva is beléphetsz! Ha egy cikkhez tartozik galéria, azt a “még több kép” ikonnal jelezzük, ekkor a képre kattintva nemcsak a cikkbe lép bele, de rögtön megnézheted az összes cikkhez tartozó képet is.

Katt a címre, gombra vagy képre az olvasáshoz! A "még több kép" ikon jelzi a galériát.

Katt a címre, gombra vagy képre az olvasáshoz! A “még több kép” ikon jelzi a galériát.

Hozzászólások, vélemények, megosztások

Ha valami mondanivalód van a cikkeinkkel kapcsolatban, akkor ne tartsd magadban! Változatlanul láthatók a cikkekez adott eddigi hozzászólások és újakat is le lehet adni a sneakerbox.hu saját felületén, de mostantól már a Facebookon is hozzászólhatsz minden cikkünkhöz! Természetesen továbbra is működik a Facebook lájkolás, ajánlás, Google+ pluszegyezés, illetve a zöld csillagokkal értékelheted is, hogy mennyire tetszett a cikk.

Szólj hozzá a sneakerbox.hu-n vagy a Facebookon, oszd meg, ami tetszik :)

Szólj hozzá a sneakerbox.hu-n vagy a Facebookon, oszd meg, ami tetszik 🙂

Mobilról is jó olvasni

Ma már alapelvárás egy weboldaltól, hogy okostelefonról is kényelmesen lehessen olvasni, ezért a sneakerbox.hu mobilnézetén is sokat bindzsiztünk, szóval tessék mobilról, tabletről is olvasni minket 🙂

Mondd el hogy tetszik, vagy jelentsd ha valami nem működik!

Nagyon örülünk, ha megosztod velünk véleményed az új designról és a funkciókról: szólj hozzá a cikkben vagy küldj nekünk emailt a sneakerbox.hu@gmail.com címre, írj a Facebook falunkra, minden játszik 🙂 Megköszönjük, hogy ha valami hibát találsz, akkor jelzed nekünk, hogy minél előbb kijavíthassuk!

Ha pedig nem csak olvasnál minket, hanem szívesen kipróbálnád magad sneakerbox bloggerként vagy fotósként, akkor ne habozz, jelentkezz!

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

×