Skullcandy Kolohe Andino signature series

A pro szörfös, fotós és festő Kolohe Andino nevét kevesen ismerik, de stílusa a hullámokon és friss signature szériája a Skullcandy-nél sokakban nyomot fog hagyni. A 19 éves szörf bajnok lazításhoz és az edzések alatt hordja főleg a füleseket, a különleges színváltozatban megjelenő modellek között pedig megtaláljuk a Hesh2, az Uprock és az Ink’d 2 kedvenceinket. A csomagoláson Kolohe fényképeit látjuk, de a fejhallgatók különleges vörös színe az, ami igazán megragadja a tekintetet. A széria már itthon is kapható a headphones.hu webshopjában, rengeteg egyéb Skullcandy modell mellett. Első lépésként nézzünk meg egy videót, majd a folytatásban képek és playlist szörfös barátunktól:

A fejhallgatók igazán különleges, beazonosíthatatlan színe mögött, lehet, hogy a lenyugvó nap vöröse, vagy éppen egy régi Chevy karosszériája lapul, mindenki azt képzelhet bele, amit szeretne:

Kolohe in action

Kolohe in action

És, hogy mit érdemes mindenképpen betenni egy vadiúj Skullcandy fülesbe? A következő számokat tuti:

Hallgass rá!

Hallgass rá!

]]>

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×