World Snowboard Day 2013 – Eplényben

Tavaly már bemutattuk nektek a World Snowboard Day alapjait. Idén a Nemzetközi Snowboard Szövetség immár nyolcadik éve rendezi meg, amelyhez nemcsak a télisportokhoz köthető országok és hegyisport hatalmak csatlakoztak, hanem Brazília, Dél-Afrika, Kína de még Portugália is. Az eplényi Síarénában és a Normafán tisztelegnek a magyar riderek a sport előtt. Az idei rendezvény a környezet védelmére buzdít snowboardozás közben is: ne szemetelj az erdőben, ne dobj el semmit, vidd el a zsebedben a következő tárolóig! A hazai események részleteiért kattintsatok a továbbra!

[caption id="attachment_29552" align="alignnone" width="620"]A Sneakerbox Team tavaly is részt vett a WSD–n! Idén gyertek ti is! A Sneakerbox Team tavaly is részt vett a WSD–n. Idén gyertek ti is! pix: Piroska András[/caption]

Mi lesz Eplényben?

Az eplényi Síaréna az idei ünnepre is különleges programokkal készül. A szokásos több elemből és remélhetőleg kickerből álló Nitro Snowpark mellett a Meex és a Síaréna szervezésében több olyan programon is résztvehettek, amely nem kapcsolódik szorosan a World Snowboard Day esszenciájához, de kiváló szórakozási lehetőséget nyújt. Kipróbálhatjátok a Crazy Race–t, a buborékszumózást, indulhattok a hegyre futáson különböző ajándékokért, a sí (Ez most komoly? 😉 és snowboard szlalom versenyen, tesztelhetitek a legújabb Xbox konzolokat és természetesen megmutathatjátok a tehetségeteket a klasszikus Ollie Jam versenenen amely minden snowboardos kedvenc versenye. A programokra összesen 500 Ft lesz a részvételi díj (az aktuális síbérleteken felül). A friss infókért nézzétek meg az Facebook esemény oldalát.

Tavalyi setup Eplényben.

Tavalyi setup Eplényben.  pix: Piroska András

Mi lesz a Normafán?

A Normafa családiasabb történések várhatók, mint a Veszprém megyei eseményen, a budapesti WSD event sokkal inkább community centrikusabb lesz.  A hazai rendezvények is szem előtt tartva a jó ügyet, felhívják a figyelmet a környezetvédelemre. „A budapesti, Normafabéli rendezvény alkalmával a Városligeti Műjégről származó jégkaparékot hasznosítjuk újra, a snowboard pályán a hóépítés kizárólag kézi erővel történik a rendezvény napjának délelőttjén, így nincs szükség több kör teherautós hószállításra sem”. – mondta Gémesi Jóka a World Snowboard Day egyik hazai főszervezője.

Klasszikus Normafa setup. Lehet nem a legjobb elemek, de kevesebb mint tíz főváros van a Földön, ahol megtehetitek ezt.

Klasszikus Normafa setup. Lehet nem a legjobb elemek, de kevesebb mint tíz főváros van a Földön, ahol megtehetitek ezt. pix: New Motion

Ha sajnálható módon nem tudtok eljönni Eplénybe (ahol a snkrbx team képviselteti magát :), akkor mindenképpen nézzetek fel legalább a Normafára, ugyanis ez a mi napunk, snowboardosoké. Kedvcsinálónak pedig nézzétek meg a tavalyi WSD–ről készült képgalériánkat. Go green  and ride more!

]]>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×