Peace Collection a For The Homies-tól

Az ausztrál For The Homies brand friss kollekciójában bandana motívumokkal és a Merci jól ismert emblémájával kombinál, a swag/retro skater összhatás így garantálva. A Peace kollekció darabjai között találunk bőrdzsekit, úszó shortot és persze pólókat és kiegészítőket is. A játék  a jól ismert logóval ötletes, kiegészítve a szárat máris megszületett a Peace embléma, melyet a bandana keret emel igazán G szintre. A cuccok a FTH webshopjában már rendelhetőek, bár az áruk igen borsos a szállítás ingyenes a világ minden tájára!

[caption id="attachment_29482" align="aligncenter" width="620"]A darabok egyenként kiemelve inkább mutatósak A darabok egyenként kiemelve mutatósak[/caption]   [caption id="attachment_29483" align="aligncenter" width="620"]Sár és mercis Peace T Sár és mercis Peace T[/caption]   [caption id="attachment_29484" align="aligncenter" width="620"]Úszó short és T Úszó short és T[/caption] [caption id="attachment_29485" align="aligncenter" width="620"]Bone and bandana Bone and bandana[/caption]  ]]>

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.
×