We are Komono / Winter Collection

Két belga designer Anton Janssen és Raf Maes keltette életre a Komono márkát 2009-ben, hogy új színfoltott vigyenek a cool és megfizethető kiegészítők világába. Óráikra a retro-futurisztikus stílus jellemző, a kedvenc formákat és mintákat párosítva születnek meg óráik. Folyamatos megújulás jellemzi a Komonót és cuccaik magas minőséget képviselnek az anyaghasználat és a tervezés frontján is. Az órák idén téltől itthon is kaphatóak az újonnan megnyílt Komono webshopban, de hamarosan több üzletben is feltűnnek majd. Szeretnénk első körben bemutatni nektek a brand téli kollekciójának darabjait a Fat Wizard, a Magnus és a Heritage személyében. Masszív formák és igéző színek a folytatásban!

[caption id="attachment_29421" align="aligncenter" width="620"]Itt még a fűben lapultak és várták a téli bevetést a Komonok Itt még a fűben lapultak és várták a téli bevetést a Komonok[/caption]

Kezdjük a Komono zászlóshajójával, mely a Magnus nevet viseli és minden olyan férfi álma, aki valaha pilóta, tengerész, vagy Indiana Jones szeretett volna lenni. Férfiasság mindenek felett! Hatalmas 46 mm-es óra, a mai elvárásoknak megfelelően. A széles színválasztékban minden Komono modell jeleskedik, az egyszínűek közül a Magnus esetében a Black/Cognac szinte mindennel viselhető, a mintás printek közül pedig egyértelműen a camo – mi más!?- változatok viszit nálunk a prímet. A Magnus egy különleges változata a  The One , melyet egy mutatóval terveztek, mégis easy az idő leolvasása a wekkerről. Itt ti is meggyőződhettek róla.
Magnus impozánz Black/Cognac kombóban

Magnus impozáns Black/Cognac kombóban

A Fat Wizard modellek a sláger rubber órák mindennapjait dobják fel nem csak egyedi színeikkel, hanem finom vonalaikkal is. Unisex modellről lévén szó elképesztően kényelmes őket hordani és a strapát is bírják. Észre sem veszed, hogy a karodon van a Fat Wizard. 11 alapszínben kapható jelenleg ez a modell, de itt jön a ráadás ugyanis itt is van külön Print Series.
A Fat Wizard igazi Unisex modell

A Fat Wizard igazi Unisex modell

Az egyedi hamburgeres és navajo mintákokon túl a Fat Wizard Print Seriesből nálunk az animalprintek a Leopard és az 80’s Leopard a favorit. Kifejezetten női darabok, az óra átmérője itt 36 mm, ami még mindig látványos hatású egy kecses csuklón. A modell jellegzetessége az egyedi tervezésű mintás szíjakban rejlik, melyek folyamatosan megújulnak.

Leopárd minta, az örök klasszikus

Leopárd minta, az örök klasszikus print a Wizard modellen

Vörösben

Vörösben is jót jön a Wizard Leopard

A Wizard Heritage szériája egyértelműen az eleganciát képviseli a Komono márkán belüli. Hétköznapi viselet, mégis nagyon feldobja a szettünket, ahogy azt a lenti képen is láthatjuk egy farmer kombóval nem lesz kérdés , milyen kiegészítőt vegyünk fel.
Heritage Silver Navy változatban

Heritage Silver Navy változatban

Most, hogy bemutattuk a jelenlegi kedvenc darabjainkat ti is láthatjátok, hogy a Komono választékában minden modell család más-más méretben lett tervezve, hogy a különböző csuklómérettel megáldott delikvensek találjanak maguknak kedves modellt. A hazai forgalmazótól megtudtuk, hogy a wekkerek folyamatosan érkeznek és kerülnek feltöltésre a Komono webshopba, így a Komono Facebook oldalát is érdemes csekkolni a legújabb színekét és persze új modellek is várhatóak!

 ]]>

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×