Nike Lebron XI AKRON VS. MIAMI

Tovább gyűrűzik a Lebron 11 láz és az iD és a főnix színeiben pompázó Forging Iron után itt egy igazán személyes darab. A cipő James útját a csúcsig hivatott megjeleníteni, egészen az ohioi kezdetektől. James ugyanis 84-ben Akronban látta meg a napvilágot, ahol is munkásosztálybeli édesanyja egyedül nevelte az ifjú titánt. Hosszú út vezetett innen a bajnoki gyűrűig és persze a  Miami mezig, de LBJ kitartóan küzdött, hogy legnagyobb céljait is beteljesítse. A cipő sötét kék alsó része a kezdeti nehézségeket szimbolizálja, a cipő felső gallérján pedig a narancs betétek és a rózsaszínes fűzők  ábrázolják a miami napfelkeltét, ahol James biztos otthonra talált. A csuka december 7-től lesz kapható a Nike nemzetközi webshopjában.

[caption id="attachment_29034" align="aligncenter" width="620"]Beszéljenek a képek Beszéljenek a képek[/caption] [caption id="attachment_29035" align="aligncenter" width="620"]NIKE LEBRON 11 (AKRON VS. MIAMI) NIKE LEBRON 11 (AKRON VS. MIAMI)[/caption] [caption id="attachment_29036" align="aligncenter" width="620"]szemből is mutatós a nagyfiú szemből is mutatós a nagyfiú[/caption]      ]]>

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×