Penfield 2013 Őszi kollekció

Bár itthon még nem kaphatóak a Penfield cuccok és a legközelebbi üzletük Bécsben található az őszi kollekció legjobban sikerült darabjai mellett nem tudunk szó nélkül elmenni. Hasonló szabással és színekkel máshol is bőven találkozhatunk, azonban ezek a cuccok nagyon egyben vannak.  A terepmintás kabi azt hiszem mindannyiunk szívét megdobogtatja, de a komolyabb megjelenésre is van itt két alternatíva a kockás vállbetéttel készült Rockford Down és a narancs galléros Rockwool Down dzsekik személyében. A Penfield 1975-ben indult Massachusettsből és a kezdetektől a téli hidegnek maximálisan ellenálló és minőségi ruháiról ismerhető fel.  Ha kedvet kaptatok a cuccaikhoz, akkor látogassatok el a penfield.com-ra.

[caption id="attachment_29028" align="aligncenter" width="620"]Vagányok Massachusettsből Vagányok Massachusettsből[/caption] [caption id="attachment_29029" align="aligncenter" width="620"]Tan Rockford Down Jacket Tan Rockford Down Jacket[/caption] [caption id="attachment_29030" align="aligncenter" width="620"]Olive Drab Rockwool Down Jacket Olive Drab Rockwool Down Jacket[/caption]      ]]>

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×