Reebok Pump Omni Lite “Pumpkin”

Itt a Halloween és most kivételesen nem egy véres Sekure D custom modellt mutatunk be nektek a hentelés világnapján, hanem egy szolidabb modellt a Reebok tervező asztaláról. Egy tökös Omni Lite modellről beszélünk, mely legalább annyira passzol a hangulathoz, mint egy denevér, vagy mutáns lidérc pók. A narancsot nagyon jól egészítik ki a fekete betétek a csukán. A nyelv pumpa zöldje talán a halloween tök szárára játszik rá a cipőn. Az Omni Lite ezen spéci változata a Politics oldalán már kapható 120 dollárért, de nem lepődnék meg, ha az eBayn is feltünnének az első darabok.

[caption id="attachment_28846" align="aligncenter" width="620"]Tökös darab Halloweenre Tökös darab Halloweenre[/caption] [caption id="attachment_28847" align="aligncenter" width="620"]Harmonikus összeállítás Harmonikus összeállítás[/caption]   [caption id="attachment_28848" align="aligncenter" width="620"]PUMPkin PUMPkin[/caption]]]>

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×