Jeremy Scott x New Era őszi elhajlás

Jeremy Scott friss alkotásai előtt nem tudunk szó nélkül elmenni. Legutóbbi New Era kollekciójáról még tavasszal írtunk, akkor az Arab Spring modellek verték ki részben a biztosítékot. Az új tavaszra szánt fejfedők sem jelentenek kisebb fejtörést, bár most is vannak hordható darabok. Hol egy kis punk-rock behatást érzünk, hol  a kisiskolás jelmezbál ugrik be a New Erákat nézve. A 9FIFTY snapback a legszemrevalóbb darab, mely fekete bőr alapanyagból készült és 3D anarchia minta került az elejére és további vallási motívumok díszítik. Emellett a zöld zebra mintás darab is biztosan megmozgatja majd a női szíveket. A sapik az elkövetkező hetekben kerülnek ki a New Era üzletekbe.

[caption id="attachment_28822" align="aligncenter" width="620"]Jeremy Scott tovább borzolja a kedélyeket Jeremy Scott tovább borzolja a kedélyeket[/caption] [caption id="attachment_28823" align="aligncenter" width="570"]9FIFTY snapback 9FIFTY snapback[/caption]  ]]>

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

×