Budai Benji teszteli a Nike Mavrk Mid 3 cipőt

Július elején Szentesen jártunk a Do It Jam BMX és MTB versenyen, ahol újabb sneakerbox.hu cipőtesztelőt avattunk: A zsűri a pro kategóriába nevező szentesi lokál ridert, Budai Benjámin választotta, többek között figyelemreméltó előreszaltó kísérletei miatt 🙂 Benji egy Nike cipővel szerette volna megtöltetni az akkor még üresen átadott sneakerbox cipősdobozt. A hazai Nike képviselet felajánlásából egy Mavrk Mid 3 cipő került a lábára, amit azóta is koptat a szentesi skateparkban, de a Chill and Ride-on is ebben indult 🙂 Részletek a tovább után!

[caption id="attachment_28366" align="alignnone" width="620"]Indul a Nike Mavrk 3 cipőteszt Budai Benjivel Indul a Nike Mavrk 3 cipőteszt Budai Benjivel[/caption]

Egy kis gyorstalpaló a Nike Mavrk 3-ról: a szára a bicósok körében legkedveltebb közepes (mid) szármagasságú. Tartós, festett és hasított bőr kombinációjából összevarrt felsőrész, hálós nyelv, a saroknál egy kis extra párnázás. A Nike logós nyelvszalag alá is befűzheted a fűzőket, hogy jobban tartson a cipő.

Az oldaltalp a BMX-esek között legnépszerűbb Mogan modellek talpához hasonló, emellett, koncentrikus halszálka talpmintázattal. A Mavrk3 tényleg könnyű, de ez nem jelenti azt, hogy védtelenül hagy: az ütődéscsillapításért felelős középtalp réteg Phylon anyagból készült.

Új cipőtesztelőnk, Budai Benji Szentesről

Új cipőtesztelőnk, Budai Benji Szentesről

Benji egy nagyon kompakt elnevezésű színösszeállítást, a Black-et vehette birtokba 🙂 Azóta is elégedetten biciklizik benne. Már forog a web edithez a nyersanyag és fogalmazza a válaszokat a cipőtesztelős interjú kérdéseire. Ha nektek is tetszik ez a cipő, akkor a hazai, Nike action cipőket is árusító üzletekben hozzájuthattok, ha neten rendelitek, akkor figyeljetek rá, hogy a Nike-nál megszokott méreteteknél egy számmal nagyobbat rendeljetek (pl. US9 helyett 9,5 vagy 43 helyett 44-eset), mert már több ridertől is hallottuk, hogy a gyári számozást kicsit szűkösre vették.

Indul a Nike Mavrk 3 cipőteszt: Benji ismerkedik az "áruval"

Indul a Nike Mavrk 3 cipőteszt: Benji ismerkedik az „áruval”

]]>

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×