Befutott az új Busenitz ADV

Az adidas Busenitz modelljét jól ismerjük, minden szezonban megjön az új szín, de profilban minimális változásokat eszközölnek csak rajta. Az új Stone Blue változata az adidas Skateboarding zászlóshajójának azonban két számomra maximálisan szerethető változást hoz. A cipő orrészéről eltűnt ugyanis a hármas erősített varrás, azáltal egy homogén orrész jött létre, amivel kevésbé tagolt, így letisztultabb lett a Busenitz. A második újdonság szintén a focicipő gyökereitől helyezi távolabb a csukát, ugyanis a nyelv rész itt nem visszafordítható a cipőfűző védelmének jegyében, hanem finom bőrből készül és egy Samba modellhez hasonlóan a boka gallérig ér csak. A kifinomult anyaghasználat jegyében varrt modell a  Sneaker Politics oldalán már jegyezhető 90 dollárért. Korábbi Busenitz modelleket itt találtok.

[caption id="attachment_28292" align="aligncenter" width="620"]Természetes kékben a friss adidas skateboarding modell Természetes kékben a friss adidas skateboarding modell[/caption] [caption id="attachment_28293" align="aligncenter" width="620"]A nyelv rész is végre bőrből készült és elhagyták a műanyag változatot A nyelv rész is végre bőrből készült és elhagyták a műanyag változatot[/caption] [caption id="attachment_28294" align="aligncenter" width="620"]folytatodik az egy részess orr panel uralma az adidas skate vonalon is folytatodik az egy részess orr panel uralma az adidas skate vonalon is[/caption]]]>

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

×