Egy sneakerhead naplója: Zsombi @ Kicks R Good 1.

Bognár Zsombival egy éve olvashattatok egy biciklis és sneaker interjút itt a boxban, már akkor is kiderült, hogy igencsak rajta van a cipőtémán, nem csoda, hogy ő is a sneakerbox csapatával tartott a Kicks R Goodra, olvassátok el képes beszámolóját, amiben minden cipőről valami újat tudhattok meg (nekem sikerült 🙂 Át is adom a betűket Zsombinak:

Én legalább annyira vártam Kicks R Good napját,  mint a karácsonyt – ha nem jobban. És szerencsére nem is maradtam ajándék nélkül. Rengeteg gyönyörű lépő fordult meg a fesztiválon, mondhatni jelen volt a hazai „krém”. Ebben a cikkben szeretnék nektek pár izgalmas és különleges cipőt bemutatni, többek között a Foamposite AF1-et vagy a BHM-es Lunar Force 1-est, de irány a tovább és máris megnézhetitek a prémium lábbeliket.

[caption id="attachment_28159" align="alignnone" width="620"]Sneakerhead cipőszemle @Kicks R Good 1. Sneakerhead cipőszemle @Kicks R Good 1.[/caption]

adidas Grün Forum Mid

Ez a szépség egy Forum Mid, amely az adidas Grün kollekció egy remek darabja. Mint ti is láthatjátok,  nem szokványos anyagokkal operál a három csíkos cég. A kollekció lényege, hogy csak és kizárólag természetes anyagokat használnak a cipők készítéséhez. Meghatározó … a „Made From…”, a „Recycled” és „Reground” kifejezések. Igazi ínyencség az öko-sneakerheadeknek 🙂

Zsombi @ KRG cipőszemle: adidas "Grün" Forum Mid

Zsombi @ KRG cipőszemle: adidas „Grün” Forum Mid

„Phoenix Suns” Barkley Posite Max

Nem lehetett nem észre venni  a „Phoenix Suns” fantázianévre hallgató Barkley Posite Max-ot. A padlizsánlila – team orange színállás, megbolondítva egy kis krokodilbőr mintával Charles Barkley ’92 és ’96 közötti pályafutását idézi fel a Phoenix Suns-nál.

Zsombi @ KRG cipőszemle: Phoenix Suns Barkley Posite Max

Zsombi @ KRG cipőszemle: Phoenix Suns Barkley Posite Max

Nike Air Max 1 ‘Olympic Medal’

Ez a perforált, ezüst köntösben ragyogó AM1 08.08.08-án debütált a „Olympic Medal Pack” részeként. Csak a New York-i és Los Angeles-i nyitóünnepségen lehetett megvásárolni, illetve a megmaradt lépőket különböző, válogatott Nike boltokban lehetett beszerezni. Igazi ritkaság! Létezik egy arany változat is belőle, de szerintem ez a legszebb modell a kollekcióból.

Zsombi @ KRG cipőszemle: Nike Air Max 1 (Olympic Medal Silver)

Zsombi @ KRG cipőszemle: Nike Air Max 1 (Olympic Medal Silver)

Nike Lunar Force 1 Low (BHM pack)

Ez a narancs színben pompázó Lunar Force 1 Low a BHM (Black History Month) kollekció egyik legszínesebb darabja. Ebben az évben ünnepelte Abraham Lincoln Emancipációs Kiáltványa 150. évfordulóját, és ez a történelmi háttér a kollekció apropója. Minden ikonikus modellből készítettek a neves alkalomból, a legtöbb esetben főként sötétebb barna bőr vagy fekete elemek dominálnak, egy kicsi színnel megbolondítva. Ebben az esetben azonban pont fordítva történt, és csak a talp lett sötét színű.

Zsombi @ KRG cipőszemle: Nike Lunar Force 1 Low (BHM pack)

Zsombi @ KRG cipőszemle: Nike Lunar Force 1 Low (BHM pack)

Nike Air Force 1 Low Pro

Ha a sneaker világ két ilyen meghatározó eleme, mint az Air Force 1 és a Foamposite technológia összeáll, akkor abból csak jó sülhet ki. Ezt az állítást igazolja ez az 1-es Low Pro New Green színben. Az egy darabból álló (varrás nélküli), öntött hatású felsőrész olyan festést/felület kezelést kapott, amitől a cipő csiszolt alumínium hatású. Természetesen nincs fémből a cipő, de Lunar talpú társához képest jóval nehezebb (lehet mégis van benne valami fém? 🙂 Azért a kényelemről továbbra is gondoskodik az AIR talp és a pihe-puha nyelv 🙂

Zsombi @ KRG cipőszemle: Nike Air Force 1 Low Pro

Zsombi @ KRG cipőszemle: Nike Air Force 1 Low Pro

Zsombi sneakerhead cipőszemléjének második epizódját itt olvashatjátok, az összes Kicks R Good témában írt cikkünket itt, a Sneaker Street Style @ Kicks R Good Facebook galériát pedig itt találjátok.

]]>

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×