Dopamine European Tour Budapesten

Szeptember 21-én nem kisebb nevek, mint Gigi Rüf és Nicolas Müller látogatnak székesfővárosunkba, hogy bemutassák az Absinthe Films idei moziját, mely a Dopamine címet viseli. Ritkán van szerencsénk ilyen eseményen részt venni, általában csak videón látjuk a bodyszörföket és a rogyásig bulit a top riderekkel. Most szeptemberben azonban irány az Ötkert és mindenki testközelből élvezheti a snowboard highlife-ot. A vetítés mellett lesz minifélcső verseny és egyéb okosságok. A folyatásban nézzétek meg a turnéhoz készült promo vidit kedvcsinálónak, melyben eldurran azért az egylábas szaller és a backcountry snowboarding is kimutatja a foga fehérjét. A mozitól sem várunk kevesebbet, a vetítés előtt pedig attendingeljetek az event FB oldalán!

[caption id="attachment_27739" align="aligncenter" width="620"]Snowboard filmpremier az Ötkertben Snowboard filmpremier az Ötkertben[/caption]

]]>

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×