Wakeboard Ollie Jam a Városligetben

A városligeti Board Up pálya télen bebizonyította, hogy a főváros szívében is helyet kaphatnak olyan extrém sportok, melyekhez eddig ki kellett mozdulni kedvenc metropoliszunkból. Nyáron ugyanolyan stabilan áll a 2 oszlopos kábel pálya, csak a hó helyett most vízen csúszhatunk. A Shantee House -al karöltve 2013 július 6-án, szombaton megrendezésre kerül a wakepark első nyári eseménye az Ollie Jam. A legutóbbi hasonló eseményre még az OMSZK-i kábelen 2007-ben került sor. Most szombaton visszatérnek a méter feletti olliek! A pálya szerencsés helyzetéből adódóan  a Vajdahunyad várat körülölelő tó partjáról jó rálátása lesz a versenyre mindenkinek, aki kilátogat. A részletekről a Tovább után olvashattok és pár képet is mutatunk, hogy mire számíthattok.

[caption id="attachment_26891" align="aligncenter" width="620"]Ismét Ollie Jam a vizen Ismét Ollie Jam a vízen[/caption]

A szombati program a következőképen fog alakulni:

10.00 Nevezés
11.00 Gyakorlás
12.00 Wakeskate ollie jam
13.00 Wakeboard ollie jam
16.00 Eredményhirdetés

Jaksa Bálint kamerája előtt Csontos Milán pirít a pályán

a képen Jaksa Bálint kamerája előtt Csontos Milán pirít a pályán

 A nézőknek erőteljesen ajánlott a fényképezőgépek kattintgatása, ugyanis fotó pályázat is pörög az Ollie Jamhez kapcsolódóan! Mi a teendő? Küldd el kedvenc 5 lencsevégre kapott pillanatodat július 12-ig a photo@shanteehouse.net e-mail címre. (A kép mérete minimum 1 maximum 5 Mb legyen)

Július 14 -én a szervezők feltöltik a képeket a www.shanteehouse.net interaktív oldalára.
Ide várják a szavazatokat a legjobb 5 képre ! Voksotok leadásához regisztrálnotok kell a honlapon, ami pár percet vesz igénybe.
A szavazást július 31-én zárják le és hirdetnek végeredményt.

Pontos versenyleírást és az eventhez tartozó foto verseny lírását az esemény facebook oldalán olvashatjátok.

A látványra nem lesz panasz! fotó Iván Snóbly Photography

A látványra nem lesz panasz! fotó Iván Snóbly Photography

]]>

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.
×