Puma x Hypebeast Dim Sum cipők

Szereted a kínai kaját? A hong-kongi illetőségű Hypebeastesek valószínűleg imádják: A Pumával együttműködve főzték ki ‘Dim Sum’ pakkot, mely a PUMA legkedveltebb cipőjének, a Blaze of Glory újraértelmezett változata. A fúziós konyhából két színváltozat került ki, a sárgás színűn a ‘Siu Mai’ gombócok, a fehéren pedig a rákból készült ‘Har Gao’ gombócok színvilága köszön vissza. Amúgy, ha most hallottad először ezeket a kajaneveket, nem vagy egyedül: itthon kb. a kecsöppel készült édes-savanyú csirke, meg a szecsuáni marha, tésztával, amit kínai kajának gondolunk, de aki már járt a Távol-Keleten, tanúsíthatja, hogy a valódi kínai konyha tök más.

Na de visszatérve a cipőkre 😉 A Puma Blaze of Glory ’Siu Mai’ OG cipő exkluzív sárga bőrből és velúr anyagból készült, a PUMA x HB ’Har Gao’ Blaze of Glory LTWT nagyon könnyű és rugalmas, felsőrészén pedig szintén visszaköszön a gasztronómiai eredet az áttetsző rákszínű kamuflázs mintázatban. Cipősdoboz helyett, a Dim Sum bambusz főzőedénye ihlette papírzacskóban kaphatóak a cipők a Hypebeast webshopjában május 17-től. A tovább után egy videót is megnézhetsz, amiből az is kiderül, hogy készült a Dim Sum. 享受!

[caption id="attachment_25871" align="alignnone" width="620"]Puma x Hypebeast Blaze of Glory - a Dim Sum csomag *** Katt még képekhez! Puma x Hypebeast Blaze of Glory – a Dim Sum csomag *** Katt még képekhez![/caption] [caption id="attachment_25869" align="alignnone" width="620"]Puma x Hypebeast Blaze of Glory - Har Gao a Dim Sum csomagból Puma x Hypebeast Blaze of Glory – Har Gao a Dim Sum csomagból[/caption] [caption id="attachment_25870" align="alignnone" width="620"]Puma x Hypebeast Blaze of Glory - Siu Mai a Dim Sum csomagból Puma x Hypebeast Blaze of Glory – Siu Mai a Dim Sum csomagból[/caption]

]]>

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×