Nike x Three Squares Studio 'Lemon Twist' Janoski cipő

Tavaly ilyenkor írtunk először egy „láthatósági” Janoski cipőről, melyet a névadón kaptak le kínai fotózásuk alkalmával. Bár akkor az volt a mondás, hogy egy darab készült a cipőből, de mostanra már biztossá vált, hogy kereskedelmi forgalomba is kerül! A Three Squares Studio new yorki kortárs hajformázási szentély (megnézve a képeiket a fodrászat egy kicsit vérszegény elnevezésnek tűnt 😉 és a Nike együttműködésében lesz kapható a Lemon Twist fantázianevű neonzöld (Volt Tonal) Janoski modell. És hogy mi a kollaboráció apropója? Stefan Janoski ide jár hajat vágatni 😀 Egyébként úgy láttam, hogy a fodrászok nem nagyon piszkáltak bele a cipőbe, mindössze a stúdió nevére utaló három négyzet látható a talpbetéten.

Úgy gondoljuk, hogy nagy sikere lesz a cipőknek, mert a Nike SB csapat szponzorált deszkásai már hivatalos április 14-i megjelenés előtt lecsaptak rájuk: Erik Koston egy Szent Patrik napi buliban, Sean Malto pedig  új Girl Skateboard/Spitfire setupjával együtt instagramozta meg a cipőt 🙂 Galéria a képre kattintva!

[caption id="attachment_25359" align="alignnone" width="620"]Nike x Three Squares Studios  'Lemon Twist' Janoski Nike x Three Squares Studios ‘Lemon Twist’ Janoski * Katt még képekhez![/caption] [caption id="attachment_25360" align="alignnone" width="620"]A 'Lemon Twist' Janoski Erik Koston lábán A ‘Lemon Twist’ Janoski Erik Koston lábán[/caption] [caption id="attachment_25358" align="alignnone" width="620"]Sean Malto setupja egy 'Lemon Twist' Janoskival Sean Malto setupja egy ‘Lemon Twist’ Janoskival[/caption]]]>

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×