adidas Rose 3 Low "Flag of Chicago"

Derrick Rose 3-as pro modelljéből most itt a low változat méghozzá igen kellemes színekben. A „Flag of Chicago” fantázianevű csuka szintetikus bőr felsőrésszel rendelkezik, mely babakék és fehér kombinációjából született meg. A piros fűző hergeli itt tovább a kedélyeket, ha a SPRINTWEB technológiának köszönhető stabilitás nem hozná meg kedvünket egy kis dobáláshoz. Természetesen a D Rose brand jelei is erőteljesen megjelennek a nyelven, a sarkon és a talp mintázatán pedig a hármas csík hasít. A low top 140 dollárért már elérhető az adidas.com oldalán.

[caption id="attachment_25213" align="aligncenter" width="620"]Veszélyes kolor kombó az új D Rose modellen Veszélyes kolor kombó az új D Rose modellen[/caption]   [caption id="attachment_25214" align="aligncenter" width="620"]Hátulról Hátulról[/caption] [caption id="attachment_25215" align="aligncenter" width="620"]Profilból Profilból[/caption] [caption id="attachment_25216" align="aligncenter" width="620"]Felülről Felülről[/caption]]]>

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×