Heti Fitted: Kiss x New Era "Army"

Valószínűleg csak a nagyon fiatal olvasók nem tudják, hogy hova kell tenni az egyetemes zenetörténelemben a Kiss nevű zenekart. A nyolcvanas évek egyik supergroupja mindig is jól bánt a merchandise jogokkal, valószínűleg már a fénykorukban is nagyobb bevételre tettek szert ezekből, mint a koncertezésből és lemezkiadásból – pedig akkor még vettek lemezeket, nem is keveset. A pop legnagyobb korszakában voltak sikeresek, így nem lehet lebecsülni a bevételeket, amiket kerestek akkoriban. A sztori folyatatódik a tovább után!

[caption id="attachment_24987" align="alignnone" width="620"]Heti fitted: Kiss x New Era "Army" Heti fitted: Kiss x New Era „Army”[/caption] [caption id="attachment_24988" align="alignnone" width="620"]Heti fitted: Kiss x New Era "Army" Heti fitted: Kiss x New Era „Army”[/caption]

A KISS, felismerve az új idők szavát fogta magát és összeállt a New Era-val, aminek az első manifesztációja ez a fekete 59Fifty, a Kiss Army logójával. A Kiss Army a hivatalos rajongói oldal/tábor neve, így duplán okos, hogy ezt választották az első közös munkához, nem kevesen fogják megvásárolni, van egy olyan gyanúm. A homlokrészre pedig a zenekar logója került, nem meglepő módon. És nem mellékesen szép is lett a sapka, érdemes lesz keresni a webshopokban mert nem hiszem, hogy csak abban a brazil webshopban lesz kapható, ahol most már megvásárolható.
Ha érdekelnek a fitted sapkák és nem csak hetente egyről szeretnél olvasni, akkor a naponta többször frissülő fittedcaps.hu a te oldalad!
]]>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×