Heti Fitted: DC Shoes x New Era "Supergnar"

Újra hétfő, újra Heti Fitted rovat itt a sneakerbox.hu-n. Ezúttal is igyekeztem egy olyan sapkát találni nektek, aminek azért van némi csatlakozási pontja ehhez az oldalhoz és a témájához: így került a képbe ez a 59Fifty, amit a DC Shoes készített el a New Era-val közösen.

A tervezők a DC-nél ezúttal a Supergnar szériát vették elő és dobtak hozzá egy új színösszeállítást, a navy/narancs/fehéret – ahogy az a képeken is látható. Egyszerű, szimpla, letisztult design. Olyan, amit felvehetsz a deszkázáshoz de este a buliba is. Meg hát tulajdonképpen bármikor máskor is, mert ezt a sapkát nem nehéz hozzáigazítani szinte bármilyen outfithez. A sapka már megvásárolható a DC Shoes webshopjában.

Ha érdekelnek a fitted sapkák és nem csak hetente egyről szeretnél olvasni, akkor a naponta többször frissülő fittedcaps.hu a te oldalad!

[caption id="attachment_24901" align="alignnone" width="620"]Heti Fitted: DC Shoes x New Era "Supergnar" Kattints a galériához![/caption] [caption id="attachment_24902" align="alignnone" width="620"]Heti Fitted: DC Shoes x New Era "Supergnar" Heti Fitted: DC Shoes x New Era „Supergnar”[/caption] ]]>

×