McQueen Puma Deck Mid II

Az Alexander McQueen brand egyre több közösködésben vesz részt a Pumával, cipős kollabjaikból minden szezonra jut legalább egy. Új Deck Mid II designjuk a BlueSky fantázianevet kapta, annak okán, hogy a kék eget ábrázoló grafikát húztak a cipő bőr felső részére. A vulkanizált talpakon nyugvó modell sarokrésze igényesen kidolgozott, bőr betétjére ezüsttel került fel a McQueen szignó, mely a sarok talp tábláján is megjelenik. A csuka a Kith webshopjában már elérhető.

[caption id="attachment_24859" align="aligncenter" width="620"]Egyedi minta a jól ismert sziluetten Egyedi minta a jól ismert sziluetten[/caption] [caption id="attachment_24860" align="aligncenter" width="620"]Front Front[/caption] [caption id="attachment_24861" align="aligncenter" width="620"]McQueen ezüst logók McQueen ezüst logók[/caption] [caption id="attachment_24862" align="aligncenter" width="620"]Sarok betét Sarok betét[/caption]]]>

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×