Globe Sabbath David Gonzales

A Thrasher Skater of the year szavazásán első helyett szerző David Gonzales az a típusú deszkás, aki tényleg mindent bevállal, így nem csoda, hogy ő kapta meg a core magazintól ezt a megtisztelő címet. A Globe-nál most megjelenő vadiúj pro modellje a Sabbath nevet kapta. A két színben kapható cipő felső része extra rugalmas és felépítésében a cruiser vonalat képviseli. A talp vulkanizált, az erősített betétek pedig szuper ütődés elnyelő tulajdonságúak. A cipő márciustól kapható, reméljük hozzánk is jut majd belőle.

[caption id="attachment_24412" align="aligncenter" width="620"]Sabbath a terítéken Sabbath a terítéken[/caption] [caption id="attachment_24416" align="aligncenter" width="620"]Fekete változat Fekete változat[/caption] [caption id="attachment_24419" align="aligncenter" width="620"]Vulc talp és extra rugalmas felső rész Vulc talp és extra rugalmas felső rész[/caption] [caption id="attachment_24417" align="aligncenter" width="620"]Szürkében is mutat a low profile Szürkében is mutat a low profile[/caption] [caption id="attachment_24418" align="aligncenter" width="620"]Mr Gonzales akcióban Mr Gonzales akcióban[/caption]
]]>

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×