Ray Lewis's Under Armour's FW13 Gold Cleat

Bizonyára sokan tudjátok, hogy helyi idő szerint ma éjjel fél egykor kerül sor az Egyesült Államok legfontosabb sporteseményére, a XLVII. Super Bowl-ra.  Úgy éreztük, ennek apropóján bemutatjuk számotokra a liga egyik valaha volt, ha nem legjobb védőjátékosát, és annak utolsó profi cipőjét, az Under Armour’s FW13 Gold Cleat-et. Kattintsatok a részletekért a továbbra!

[caption id="attachment_24196" align="alignnone" width="620"]Under Armour's FW13 Gold Cleat Ray Lewis’s Under Armour’s FW13 Gold Cleat[/caption]

Ray Lewis egy ikon. Mivel apja birkózóbajnok, majd később birkózóedző lett, fiatalon nem volt sok választása sportok terén.  Középiskolában bajnok lett, rendkívüli tehetségként tartották számon, de az egyetemen komoly döntés elé állították, vagy továbbhalad apja által kiszabott úton, vagy  elindul a sajátján. Az eredményt tudjuk. Tizenhét NFL idény, pályafutása során összesen 13 „all star” válogatás.

Under Armour's FW13 Gold Cleat

Nem lennénk Colin Kaepernick helyében ma este

Under Armour's FW13 Gold Cleat

Lewis kezét a döntőben is speciális felszerelés fogja védeni

Rendkívül szenvedélyes és kőkemény játékának, legendás táncának, valamint a jó útra térés mintapéldájának betudható életpályának köszönhetően az évek során a Ravens szurkolók vitathatatlan kedvencévé vált. 2011 októberére az NFL történetének első játékosa lett, aki pályafutása alatt legalább 40 sacket (irányító szerelése) és 30 interceptiont (labdaszerzés) mutatott be, de talán a Baltimore történetének első bajnoki címére a legbüszkébb, amit az ő vezetésével ért el csapata. Az idei valószínűleg utolsó NFL szezonja lesz, tavaly októberben, 37 évesen elszakadt a tricepsze a Dallas Cowboys elleni meccsen, átesett egy 12 hetes kezelésen, pokoli kínokat kellett átélnie, de még legalább egyszer szeretett volna hazai közönség előtt szerepelni a rájátszásban. A csapata nem hagyta cserben, sőt visszatérése után egészen a döntőig meneteltek az oldalán.

Under Armour's FW13 Gold Cleat

Az ikonikus 52-es

17 év Baltimore-ban nem múlt el nyomtalanul. Természetesen ott a rengeteg rekord, jótékonykodás, a Ray Lewis sugárút, de az NFL történetének egyik legkarakteresebb védőjátékosa más területen is szerencsét próbált. 2011-ben Ray elindította saját divatmárkáját, ami a klasszikus, annyi éven át kiérdemelt jelképpé vált mezszámára, és monogramjára épült. Ezen tények tudatában készítette el pályafutásának utolsó, egyedi cipőjét az Under Armour.

Under Armour's FW13 Gold Cleat

Under Armour’s FW13 Gold Cleat

A cipő természetesen magán viseli mind a RJ52, mind a Psalms91 védjegyeket (az utóbbi Ray utolsó hazai meccséhez köthető) és rendelkezik minden speciálisan amerikai futballra kifejlesztett technológiával. Borítást tekintve színarany, szintetikus külsőről beszélhetünk, de mint a talp mint a stoplirész ebben a színben került ki a tervezőasztalról. A cipő abszolút különlegessége az egyedi betét, amelyen Lewis pályafutásának fontosabb momentumai kerültek kiemelésre.

Under Armour's FW13 Gold Cleat

Eredmények, momentumok

Sok sikert kívánunk ma este Ray, mutasd meg utoljára mit tudsz!

]]>

ármin

Don’t count your shoes, make your shoes count.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×