Nike AF 1 CMFT

A Nike a napokban osztotta meg a képeket a közelgő Air Force 1 Year of the Snake megjelenéséről. Mind a magas, mind az alacsony-szárú modellek színe a császári fényűzést idézi a távoli keletről. A prémium bőr használata az erőteljes színek mellett is messziről látszik. Különleges motívumok kerültek a sarokra és a nyelvre, melyek a misztifikált állatot ábrázolják. A tavalyi 30. évfordulós AF 1 özön után idén is hasonló izgalmak várhatóak.

[caption id="attachment_23737" align="aligncenter" width="620"]Nike Air Force 1 prémium bőr A kígyó sosem viccel[/caption] [caption id="attachment_23738" align="aligncenter" width="620"]Nike Air Force 1 prémium bőr Magas-szárú változat[/caption] [caption id="attachment_23739" align="aligncenter" width="620"]Nike Air Force 1 prémium bőr Becsúszott 2013-ra[/caption] [caption id="attachment_23740" align="aligncenter" width="620"]Nike Air Force 1 prémium bőr Hátulról[/caption]]]>

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×