Vans Authentic Glitter Pack

A hótaposók mellett, azért a party cipellők is előkerülnek a szabadabb téli éjszakákon, melyek sorát gyarapítja a Glitter Pack két csillogó Authentic modellje. A 2011-es megjelenéshez képest most jóval kisebb csillámok kerültek a cipőkre és a két legnemesebb fém színét öltötték magukra az arany és az ezüst  formájában. A leginkább diszkógömböt idéző cipők láttán szerintem sokatok fantáziája beindult, hogy melyik szettetekhez passzolna a legjobban, azonban a cipők pontos megjelenéséről egyenlőre nincsen infónk.

[caption id="attachment_23660" align="aligncenter" width="620"]Vans Authentic glitter arany Arany Authentic lányoknak[/caption] [caption id="attachment_23661" align="aligncenter" width="620"]Vans Authentic glitter arany Közelebbről a mikro arany pöttyök[/caption] [caption id="attachment_23662" align="aligncenter" width="620"]Vans Authentic glitter ezüst Szürke, illetve ezüst változat[/caption] [caption id="attachment_23663" align="aligncenter" width="620"]Vans Authentic glitter ezüst Vans Authentic glitter ezüst profilból[/caption]  ]]>

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×