2012 őszi-téli Quiksilver cipőszemle srácoknak

Kinézek az ablakon és kinn sűrű pelyhekben esik a hó (és mégsem osztom meg Facebookon, mert nektek is van ablakotok 😉 viszont az biztos, hogy ebbe a Quiksilver cipőszemlébe olyan modelleket válogattunk össze a srácoknak, melyek – bár nem hótaposók – a „városi télben” is megállják a helyüket. A cikkben bemutatott összes cipőt itthon is meg tudod venni, például az Aréna Pláza Quiksilver Flagship Storeban és webshopjukban. Nézd meg őket a tovább után!

Quiksilver cipőszemle srácoknak - 2012 ősz-tél

Quiksilver cipőszemle srácoknak a hazai választékból – 2012 ősz-tél

Szemlénk első modellje a Quiksilver RF1 LE, mely egy igazi deszkás kultuszmodell a márkánál, melyet a gördeszkás legenda, Reese Forbes közreműködésével fejlesztettek ki. Reese az elegánsabb és vékony deszkás cipők híve – ebben a cipőben is bátran el lehet menni bárhová, nem csak a skateparkba 🙂 A teljesen bőrből készült felsőrész kellemes barna színéhez nagyon jól passzol a vulkanizált gumitalp világos krémszíne. A talp és a felsőrész találkozásánál végigfutó barna gumicsík, az ollie zónák háromszoros átvarrása (és az orr-rész „varratlansága), a fém fűzőlyukak és a tartós hurkafűzők segítik a cipő tartósságát. A préselt PU talpbetét csillapítja az ütődéseket, amit egy „sima” vulkanizált talpszerkezetű cipőben jóval jobban megéreznél. A talp négyzethálós mintázata a jó tapadást segíti. Tehát a cipő tudja, amit a deszkázáshoz tudnia kell, de akkor is ajánljuk, ha egyetlen flipet sem tervezel kipörgetni benne, és csak az utcára hordanád. A cipőt itthon 27 990 Ft-ért szerezheted be. Kedvcsinálóként pedig nézz meg egy Reese Forbes videót!

Quiksilver RF1 - barna színben

Quiksilver RF1 – barna színben

.

.

A szemle második darabja, a Quiksilver Valdes is inkább az utcai vonalra erősít rá, egy kicsit keveréke a deszkás cipőnek és egy téli csizmának. A chukka stílusú felsőrész teljes egészében hasított bőrből készült, a disznóbőr bélésen a Quiksilver 4way Stretch Diamond Dobby boardshort anyagnak a mintája található. A fűzőt egy fémlogóval dobták fel, hogy még stílusosabb legyen az összhatás. A természetes gumi színű és kicsit öregített hatást kapott talp varrott-ragasztott szerkezetű, ami jobb ütődéselnyelő képességgel rendelkezik és kevésbé kopik. A Valdes egy kényelmes és puha modell – itthon 27 990 Ft-ért zsákolhatod be.

Quiksilver Valdes

Quiksilver Valdes

.

A Quiksilver Burnside 2 modellnek pont olyan formával és vonalakkal rendelkezik, ami ezen az őszön-télen népszerű sok tizen- és fiatal huszonéves körében: szövetkabi, szűkebb szabású sötét vagy mogyoróbarna nadrág és hozzá egy magas szárú, sportcipős vonalakkal rendelkező, de mégsem sportcipő. Ehhez hasonló kinézetű cipőt kaphattok a nagy ruházati láncok boltjaiban is, de az biztos, hogy a Burnside 2 normálisan össze van rakva és még hónapok múlva is cipő lesz, semleges szürke (illetve itthon szintén kapható fekete) színével pedig minden cuccodhoz passzolni fog, itthon korrekt, 23 990 Ft-os áron veheted meg.

Ha deszkázol vagy bicózol, akkor olvass tovább is, mert a divatos külső technikás belsőt rejt: a közepesen bélelt sarok és nyelvrész és a kivehető zselépárnás talpbetét felel az ütődéscsillapításért, a vékonyított cupsole (varrott-ragasztott) talp pedig amellett, hogy védi a talpadat, megfelelő deszka vagy pedál-érzetet nyújt. A bicósok imádni fogják, hogy tökig meg lehet húzni a fűzőket, hogy a cipő jól tartson 🙂

Quiksilver Burnside 2

Quiksilver Burnside 2

.

Volt már olyan cipőd, aminek olyan puha talpa volt, hogy fel lehetett tekerni? A Quiksilver Surfside Mid a nyári papucsok puhaságát és kényelmét a vitorlás cipők stílusában hozza el neked téli kiadásban, szőrős belsővel, és félmagas szárral. Könnyű és meleg, baráti 15 990 Ft-ért itthon is megveheted.

Quiksilver Surfside Mid

Quiksilver Surfside Mid

.

Ha megtetszett valamelyik Quiksilver cipő, akkor irány például az Otherside Store az Arena Plaza első emeletén, vagy az othersidestore.hu webshop. A Quiksilver-Roxy Magyarország Facebook oldalán megtalálod a vidéki, Quiksilver cuccokat árusító üzletek listáját is.

 

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×