CR7 kollekció a Nike-tól

Cristiano Ronaldot lehet utálni, imádni, egy biztos a srác jól bánik a zsugával, olyannyira, hogy a Nike idén ősszel is külön  kollekciót dedikál a portugál csatárnak. A CR7 kollekció többek között tartalmaz egy füves pályára és egy terembe készült focicipőt is. A fekete, pink és égkék színeket kapták meg a Mercurial Vapor VIII és Nike5 Gato modellek, melyben igen jól mutatnak és, ha a Vapor nyolcasból nem is, de a Gotoból bizonyára az utcán is fogunk látni jó pár darabot. A folytatásban megnézzük milyen cuccokat tartalmaz még a kollekció a sportosabb fajtából, illetve szemügyre vesszük a tényleg utcára készült Gato Street változatot.

Nike Mercurial Vapor VIII Nike5 Street Gato Cristiano Ronaldo

Két nehézfiú a pályára a CR7 színeiben

A CR7 kollekcióba nemcsak a pályára, hanem az utcára tervezett darabok is bekerültek. A Nike5 Street Gato sneaker utcái változata ezek közül is a kedvencünk. A felső rész prémium bőrből készült, de mégis a design az, ami kiemeli a cipőt a kollekcióból. A belső oldal tagoltsága a 3D háromszög alakzatokkal szemet gyönyörködtető. Természetesen itt se marad el a 7-es motívum Ronaldo mezéről.

Cristiano Ronaldo focicipő Nike5 Street Gato CR7

Ronaldo barátunk is szereti a fehér sneakereket, többek között ennek köszönhetjük a Gato street változatát

Cristiano Ronaldo focicipő Nike5 Street Gato CR7

Profil

A textil vonalról is pár szót ejtve az utcai kollekció darabjai nagyrészt organikus pamutból, míg a tréning termékek nedvességelvezető Dri-FIT technológiával készülnek. A Dri-FIT edzéshez kíváló választás, mivel szárazon tartja a testünket, ami most a téli hidegebb körülmények között talán még fontosabb szempont a megfázás elkerülése érdekében.

A focis vonal kiegészítői között sípcsontvédő és edző szett

A focis vonal kiegészítői között sípcsontvédő és edző szett

Itthon november közepén kerülnek ki a cuccok az üzletekbe, ami tuti, hogy a Nike Westend Store az elsők között lesz, ahol megtaláljátok a CR7 kollekciót.

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.
×