Nike SB Challenge Court feat. Gino Iannucci & John McEnroe

Manapság már senki nem lepődik meg ha egy oldszkúl sneakert újragondolnak és gördeszkás változatban passzolják ki a polcokra. Nos jelenlegi cikkünkben éppen erről lesz szó, ám nem a jól megszokott tréning vagy kosaras területről, hanem egy kevésbé ismert vonalozott játéktérről, a teniszpályáról. A részletekért kattintsatok a továbbra!

Nike SB Challenge Court feat. Gino Iannucci & John McEnroe

Nike SB Challenge Court

A Nike 1972-es világpiaci betörését követően, rengeteg kiaknázatlan területen próbált megkapaszkodni. Adott volt a foci, a kosárlabda, de olyan sportág, amely minden kontinensen felélénkíti a szurkolókat nem termett minden bokorban. Így esett a választás a teniszre, ahol már akkor is több tízezer ember követte élőben a Grand Slam tornákat világszerte. A Nike gyökerei lévén vett egy tehetséges, feltörekvő amerikai teniszezőt, és lábára adta az akkori sneaker technika csúcsát. A fiatalembert John McEnroenak hívták, a többi már történelem.

Nike SB Challenge Court feat. Gino Iannucci & John McEnroe

Nike SB Challenge Court – Katt a további nézetért a képre!

Nike SB Challenge Court feat. Gino Iannucci & John McEnroe

Elölről és hátulról is rendben van.

A klasszikust most a Nike SB csapata vette kezelésbe, méghozzá nem is akárki közreműködésében, hiszen a cipő redizájnolásánál és promotálásánál egy igazi skate legenda, Gino Iannucci segédkezett. A modell speciális bőr és légáteresztő textil külsőt kapott, ízléses, letisztult fehér és zöld színekkel. Természetesen a talprészért ismét a Lunarlon technológia volt a felelős, melyhez egy speciális dizájnnal ellátott betét is megálmodtak a tervezők. A cipő árát tekintve a hivatalos források 80$ körüli összegekről szólnak, de amint megtudunk valami konkrétumot a hazai forgalmazásról értesítünk titeket.Végszónak pedig íme az official videó, amelyen a Gino Iannucci és John McEnroe népszerűsítik a modellt New York utcáin.

ármin

Don’t count your shoes, make your shoes count.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×