Extrém zoknik: Stance

Szinte hihetetlen, de a sneakerbox.hu lassan három éves fennállása óta alig írtunk még zoknikról, pedig nem esnek túl messze a cipőktől 🙂 Bálint most ezt a hiányosságunkat orvosolja a Stance, action sportokhoz készült zoknikról szóló írásával, a tovább után!

Stance: az action sport zoknik

Stance: az action sport zoknik

Szerettél volna valaha kedvenc gördeszkásod signature zoknijában zúzni? Netalán csúszkált a zoknid egy trükk elhúzása közben? Sajátodénak érzed a punk és streetart vonalat a ruhaviseletedben? Akkor csekkold a Stance zoknikat! Kaliforniában tervezik őket, s a lázadó, kreatív és egyéni kinézetük jellemzi őket a legjobban. A termékeik hat fő csoportot alkotnak: premium, casual, art collection, performance, snowboardos és gyerekek részére készült zoknik. A premium zoknik elegánsak és gyapjúból készültek. A casual vonalat a gyártó szerint Mercedes minőség jellemzi Cadillac kényelemmel. Az art collectionben egy-egy alkotó tervezi a zokni egész designját, míg a performance series kifejezetten gördeszkázáshoz lett fejlesztve Coolmax technológiával és a talpon elhelyezett tapadós műanyag betétekkel, melyek tutira meggátolják azt, hogy a talpbetéted és a zoknid elcsússzon egymáshoz képest.

Stance életképek a deszkás performance zoknival :)

Stance életképek a deszkás performance zoknival 🙂

A snowboardos zoknik rendelkeznek a legtöbb technikai tudással a gyártó szerint: ütődéscsillapítás (mondjuk egy zokni esetében ez annyira nem lehet jelentős), összenyomhatóság (ez talán igen :), hőszigetelő thermolite és mikroszálas szintetikus Dryarn anyag használata.

A Stance elképesztő gördeszkás csapattal rendelkezik: Chris Cole, Andrew Reynolds, Nyjah Huston, Neen Williams, Theotis Beasley és Lizard King, csak hogy néhányat említsünk a teljesség igénye nélkül. Közülük jó néhányuknak van signature designja! Lizard King modellje például sötétben fluoreszkál és a Passion felirat sem hiányozhat róla.

Stance: Chris Cole is van signature modellje

Stance: Chris Cole-nak is van signature modellje

Collabok is megjelentek már, például Lakai, Santa Cruz és Zero márkákkal.  A teljes termék palettáért, teamért és blogért nézzétek meg a honlapjukat!

Stance x Lakai collab

Stance x Lakai collab

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×