Két Etnies RVM/S egyedi színkombó az őszre-télre

Az Etnies RVM cipők gyakran feltűnnek itt a boxon, az egyik legkedveltebb cipőmodellnek számítanak itthon is. A 2012 őszi kollekcióban most két rider is kapott saját színváltozatot. Ruben Alcantara az Etnies team egyik BMX-ese egy Etnies x Terrible One kollabhoz, a snowboardosok közül Danny Larsen egy RVL félcipőhöz adta a nevét. Közelik és videók a két cipőről a tovább után!

Etnies Danny Larsen RVL és Ruben Alcantara RVM cipők

Etnies Danny Larsen RVL és Ruben Alcantara RVM cipők

Lássuk a cipőket emelkedő szársorrendben 🙂 Danny Larsen, a norvég metál snowboardos arc egy fekete (mi más?) RVL félcipőt fémjelez a nevével. A fényesebb fekete bőr és action nubuk  kombinációjából készült, vékonyan párnázott felsőrészhez természetes gumiszínű, ‘palacsintatészta’ mintázatú, 400 NBS kopásállóságú vulkanizált talp párosul.A DTTF 1 talpbetétre a Larsen úr által tervezett grafika került.

Danny Larsen Etnies RVL

Danny Larsen Etnies RVL

Ruben Alcantara a nálunk is jól ismert, közepes szárú RVM-ből kapott saját színkombót, mely az Etnies és a Terrible One-nal, Ruben bicikliszpozorával közös kollab is egyben. A fekete-szürke RVM nyelvcímkéjén és talpbetétjén is egy egyedi közös grafika található. Egyébként pedig tud mindent, amiért az RVM-et szeretjük: nagylelkű, de nem bumszli párnázottség, háromszoros varrások, vulkanizált gumitalp könnyített STI Foam™ Lite 2 talpbetéttel, a sarok alatt a System G2™ zselépárnácskával. De most lássunk egy kis biciklizést – 6400 mérföld Ruben Alcantara-val.

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×