Nike NFL Draft Day Final Chapter

Egy kis pihenés és felettéb mulatozást követően sikeresen megérkeztem, és velem együtt a Nike NFL Draft Day befejező epizódja. Az utolsó felvonás is csupa finomsággal kecsegteti az olvasókat. Akkor „csapjunk is bele a lecsóba” sneaker fanok!

The Final Chapter

The Final Chapter

Elsőként színpadra szólítanám a Nike Air Trainer SC High-t! A modell a 90-es évek elején vált híressé olyannyira, hogy megszerezte a csillagot a Nike retro Hall of Fame-ben. A szintetikus bőr felsőrész könnyűvé és rugalmassá teszi, a textil bélés csökkenti a súrlódási érzést, a rázkódáscsillapítós párnák pedig  rendületlenül hárítanak a talpbetétben. A párnázott talp, belsőrész és nyelv ott biztosítja a kényelmet, ahol a legjobban szükség van rá. A talp tapad, mint egy jóféle Michelin nyárigumi, uh hirtelen helyváltoztatásra tökéletesen alkalmas. Remek lépő remek csapatok logójával: San Diego Chargers, Denver Broncos, Kansas City Chiefs és végül Oakland Raiders.

Nike Air Trainer SC High

Nike Air Trainer SC High

Második fellépőként megemlíteném a Nike Trainer 1.3 Max Breathe névre hallgató cipőremeket. Ultrakönnyű konstrukció, a cég maximálisan a sportolásra élezte ki. Air max párnáinak köszönhetően nem csak tompít, de szinte a fellegekbe repít. Rendkívül rugalmas, a hosszú távú tornatermi kiképzés sem hatja meg, teszi a dolgát. A talp középső része habszivacs, ami növeli a rugalmasságot. Az orrészt teljes mértékben háló borítja, ami óriási szerepet játszik a cipő lélegzésében.  Agresszív tapadás, ultrakönnyű kivitel, így jellemezném. Négy csapat, négy színösszeállítás, négy rajongótábor: Miami Dolphins, New York Yets, Buffalo Bills, New England Patriots.

Nike Trainer 1.3 Max Breathe

Nike Trainer 1.3 Max Breathe

Utolsóként porondra szólítanám Huarache Free Shield-et! Feltűnő darab, köszönhetően a mély kivágású felsőrésznek, ami tartást ad a bokának, mégis megfelelő levegőzést produkál a lábnak. Vízállósága és fényvisszaverő képessége fokozza mind láthatóságban, mind funkcionalitásban. Alaposan kiképzett belseje tökéletes kényelmet biztosít, tagolt sarka pedig segít egyenletesen eloszlatni az erőhatásokat, ha durvábban érkezünk a talajra. Nyolc év kutatómunka után született meg a modell, 2002 óta tanulmányozza a cég a mezítlábas futást minden mozgástartományban. A kutatás sikeres eredményeképp robbant a piacra a modell, nem kevés sikert bezsebelve.  Négy NFL csapat is a nevét adta a konstrukcióhoz: Pittsburg Steelers, Cincinnati Bengals, Cleveland Browns és végül, de nem utolsó sorban a Baltimore Ravens.

Nike Huarache Free Shield

Nike Huarache Free Shield

Véget ért a kis trilógia! Remélem sokan kedvet kaptak a nyolc modell valamelyikéhez, ami nem csak NFL fanoknak ajánlott.;) Összegzésként remek kis csomagot állított össze a cég, prémium modellek hada áll rendelkezésre. Jó szemezgetést, árakért csekkoljátok a www.sneakernews.com -ot! Peace

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×