adidas Originals Girl’s 2012 tavasz/nyár

A fiúknak szóló Originals szemlét már olvashattátok a boxon, senkit sem akarok róla lebeszélni, hogy onnan válogasson kisebb méretekben-ha teheti- mert nagyon laza cipők vannak, amiket simán felvehetnek csajok is; de azoknak, akik inkább elmozdulnának a nőiesebb színek vagy sziluettek felé, itt van a hazai, női Originals kínálat! Klasszikus magas szárú cipők, és az adidast sem kímélő vékony trend, a Tovább után.

adidas Originals Girl's 2012 tavasz-nyár

adidas Originals Girl's 2012 tavasz-nyár

Az első két modellnek két magas szárút választottam, szerintem mind a kettő hatalmas. A Midiru Court Mid-ben egyesülnek a klasszikus kosaras cipők legjobb elemei, egyszerre vagány és a kosaras cipőknél azért nyilván keskenyebb forma miatt nőies is. Puha bőr felsőrésszel készült, az orra és a sarka pedig perforált, hiszen mégiscsak nyár van. Itthon a light ocean/white/drak indigo színben kapható.

A másik a szintén klaszikus Decade Mid. Az eredetije a hatalmas karriert befutott Decade kosaras cipő, kapott némi deszkás beütést is, és íme a végeredmény:) Itthon a running white/power blue/core energy árnyalatban kapható, teljesen bőr felsőrésszel, amire fényes, csillagos, hasított bőr rátétek kerültek, és kék lakk tépőzár. Nekem tökéletes illik az idei Amerikás Jeremy Scott szériába, bár hivatalosan nem oda tartozik.

Midiru Court Mid és Decade Mid

Midiru Court Mid és Decade Mid

Könnyű, vékony cipő az Azurine Low, ami az Adiboot női, alacsony szárú változata. Két színben kapható itthon, a fekete (black/running white/black) bőr és szőtt hatású vászon felsőrésszel készül; a piros (core energy/running white/core energy) textil és hasított bőr kombinációja. Míg a feketének csak a sarkán van kockás betét, addig a piros (bocsánat… core energy) majdnem teljes felsőrésze kockás, csak az orr és a sarok egyszínű. Hímzett adidas logo van a saroknál és a nyelven. Még egy apró különbség van a két szín között: a feketében a bélés pamut, a core energy-ben vászon.

Azurine Low black & core energy

Azurine Low black & core energy

Szintén nem Jeremy Scott, de csillagos a Honey Desert, a nevében is benne van, hogy a sivatagi bakancs vonal ihlette, persze ez már csak a stílusban fedezhető fel rajta. Hasított bőr felsőrésszel és vulkanizált talppal készül; csillogó, mélynyomott csillagokkal a hátulján. Feketében kapható – black/running white/black.

Honey Desert

Honey Desert

A Honey Hook számára sem ismeretlenek a bakancsok. A 80-as évek klasszikus edzőcipőének modern kiadása vulkanizált talppal, puha hasított bőr felsőrésszel és túrabakancsokra emlékeztető fűzéssel kapható, core energy/light bone/core energy színben.

Honey Hook

Honey Hook

Végezetül egy–két igencsak nyári modell, ahogy már írtuk korábban is, nagyon jó sarukkal, szandálokkal jönnek ki a különböző deszkás, és street márkák (amik jóval kényelmesebbek az átlagnál), ez a vonal szerencsére nem maradt ki az Originals-nál sem, két modellt szemeztünk ki belőle.

Az Attitude Sandal Mid a gladiátor stílust hozza. Két színben kapható, a fekete bőrből készül, az ezüst pedig fényes hasított bőr; a nyelven hálós betétekkel és vászon talprésszel.

A Forumette vékony pántos szandál, bőr pántokkal, a talpa belül bőr, kívül gumi. Van egy antikolt csatja, amivel állíthatod és a bőr talpba nyomott adidas logo díszeleg a sarkán.

Attitude metallic silver és black & a Forumette

Attitude metallic silver és black & a Forumette

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×