Friss Almond cipők: Belmont és Riviera

A legutóbbi Almond cipőszemlénket igen nagy érdeklődés kísérte, ezen felbuzdulva, íme itt a folytatás a félmagas szárú Belmont és a félcipő Riviera modellekkel: ezeket a BMX-es cipőket itthon is be tudtok szerezni. A tovább után megtudhatjátok milyen a cipők kül- és beltartalma, Vígh Barna, az OG Bike Team Almond szponzorált ridere már december óta teszteli ezeket az új modelleket, hogy utána egy cipőteszt cikkben is beszámoljon róluk.

2012 tavaszi Almond BMX-es cipők: Belmond és Riviera (Fotók: http://www.breaksof10.com)

2012 tavaszi Almond BMX-es cipők: Belmond és Riviera (Fotók: http://www.breaksof10.com)

Kezdjük az Almond Belmont cipővel, mivel a félmagas, azaz mid szárú cipők most az abszolút kedvencek a BMX-esek körében, ezért valószínűleg ez is kedvező fogadtatásra számíthat. A Belmont Ben Hucke, az Almond team riderének első pro cipőmodellje, melynek tervezéséből természetesen kivette a részét. Ben cipője egy letisztult vonalvezetésű modell, hasított bőr és nubukbőr kombinációjából készült felsőrésszel. A talp messziről vulkanizáltnak tűnhet, de igazából a tartósabb varrott-ragasztott (cupsole) szerkezetű, az ütődéscsillapításárt az EVA középtalp és a PU hőformázott talpbetét felelnek, a még jobb pedálhoz tapadásért pedig új mintázatot kapott a cipő. Három színben készült, melyek mind kaphatók is itthon, fekete felsőrésszel és természetes gumiszínű talppal (black/gum), illetve olivazöld/sárga (olive/yellow) felsőrésszel és fekete/narancs (black/orange) felsőrésszel és fehér talppal, 21 900 Ft-ért.

Almond Belmont BMX-es cipő

Almond Belmont, mid szármagasságú BMX-es cipő, három színben – itthon is

 

Az Almond Riviera egy félcipő, mely természetesen BMX-ezésre készült, de stílusos kialakítása miatt már-már elegánsnak mondható 🙂 Könnyű és egyszerű cipő, az ökörvér (Oxblood) színű változat hasított bőr, a fekete (Black) pedig szintetikus nappabőr felhasználásával, a nyelv és a boka környékén vékonyan párnázással. Ugyanazzal a könnyű, de strapabíró, az ütődéseket jobban csillapító, tapadós gumi anyaggal és mintázattal rendelkező cupsole talppal készült, PU (poliuretán) talpbetéttel. Nemcsak a cipő vonalvezetése, de ára is barátinak mondható, 18 900 Ft-ért bezsákolhatod az OG Bike Shopban.

Almond Riviera cipők két színben

Almond Riviera cipők két színben

Mindkét cipőt megtalálod az OG Bike Shop Podmaninczky utca 5. szám alatti üzletében. Végül egy kis kedvcsinálónak egy idei videó, amiben John Garcia és Ben Gea Riviera és Belmont cipőikben csapatják.

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×