Nookával a tavaszba, illetve Murauba

A queensi születésű Matthew Waldman 2005-ben alapította meg a márkát, mely itthon is egyre inkább ismert, főleg nem mindennapi óráiról. A hosszú hétvégére a sneakerbox csapat egy része a muraui Snowboard Magyar Bajnokságra látogat, ahova pár Nooka cuccot is elviszünk magukkal, hogy leteszteljük őket az utcai környezet után havon is. Na, de hogy miről is van szó pontosan az következzen a tovább után, ahol többet megtudhattok a futurista brandről.

Nooka órák és kiegészítők

Nooka órák és kiegészítők a színen

A Nooka itthon eddig főleg a kreatív alkotókat támogatta, különböző pályázatok keretein belül, de az önmegvalósításnak maximális teret adó extrém sportokat is meg akarja hódítani.  Nemzetközi szinten olyan sportolók viselik limitált modelljeiket, mint a BMX legenda Steve McCann, a BalatonBikeFesten is megfordult Mike Spinner, vagy a csinicuki X Games nyertes Kaitly Farrington snowboardina. Sok márkára ráaggatják az innovatív és ikonikus jelzőket, melyek általában nem takarnak valós tartalmat és csak puskapor durroktatással érnek fel. Első blickre azt kell mondjuk, hogy jelen esetben az anyagminőség és a design mellett valóban új funkciókkal és izgalmas megvalósítással állunk szemben. Lássuk, hogy az órákon túl, miről is beszélünk. A Mercury szemüvegekről elsőre  a like a G6 videóklip ugrik be az embernek és a futurisztikus jelző itt abszolút betalál. Glow in dark modellekről havi szinten beszámolunk és most itt a Mercury GL modell a sorban, mely sötétben természetesen foszforeszkál. A hatás nem fog elmaradni, ebben biztos, vagyok, mivel nappali fények mellett is a modell formájából adódóan vonzza a tekinteteket, hogy Gergőt idézzem, olyan, mint amikor a hófehér Suprámban mászkálok és mindenki megnézi..Az extravagáns design mindkét esetben figyelemmel párosul:)

Mercury és Asset Organiser az éjsazkában

Mercury és Asset Organiser az éjszakában

Szintén foszforeszkáló anyagból készül az AO tárca (a fenti kép jobb oldalán láthatjátok), melyet nem kell a sötétben sem keresned:) Segít egyben tartani az igazolványaidat és spéci ergonómiájából következően akkor sincs vész ha ráülsz. A nyitó képen már kiszúrhattátok a szivárvány színeiben feltünő Strip övet, melyet ma beakasztunk a snowbaord gatyóba és megnézzük, hogy a vízállósága és a spéci övcsat hogyan funkcionál havon! Az alábbi videóból már tudjuk, hogy randira menet  egy pillanat alatt élesíthető és ugyanígy inaktiválható, ha a szükség úgy hozza:)

Hamarosan jelentkezünk egy alaposabb szemlével is a Nooka cuccokból, illetve egy videó beszámolóval a Muraui élményekről! Addig is csekkoljátok az itthoni weboldalt és finomságokat az alábbi linken.


                    

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×