Fundango márkaüzlet Store Check

A Fundango márkanév szerintem mindenkinek ismerősen cseng, akinek itt Magyarországon az elmúlt bő egy évtizedben dolga volt a freestyle sportokkal. A Fundango legfőbb lelőhelyei sokáig a Dockyard üzletek voltak, de már régóta terv volt, hogy egy saját ””””kecót”””” kap a Fundango. Ez 2010-ben meg is valósult a Westendben. Itt jártunk most, StoreCheck sorozatunk legújabb állomásaként, abból az apropóból, hogy már befutottak a téli technikai cuccok is. Amióta hidegre fordult az idő, már amúgy is állandóan a havon jár az eszünk végivel, de ez nemcsak velünk van így, hanem a Fundango téli csapatával is: a Freeski Maffiából Petkóval és Szöcsivel, a snowboardosok közül pedig Benivel pacsiztunk le az FDG üzletben és ők is megmutatták, hogy idén milyen téli szett jön be nekik a legjobban. Nézz velünk körül a boltban, tovább!

StoreCheck sorozatunk legújabb állomása a Fundango márkaüzlet a Westendben

StoreCheck sorozatunk legújabb állomása a Fundango márkaüzlet a Westendben

A Fundango üzletbe belépve a barátságosság volt az első benyomásom. Emlékszem mikor megnyílt az üzlet a sok fehér miatt kicsit sterilnek éreztem, de azóta mindenfelé kikerültek a Fundango Teamről készült képek és mindenféle színes kiegészítők, szóval tök hangulatos lett 🙂 Az egyik kedvencem az volt, hogy a próbafülkékben egy nagy táblára csomó fénykép van feltűzve 🙂

Barátságos hangulat a Fundango üzletben

Barátságos hangulat a Fundango üzletben

Már a bejáratnál látszik, hogy a Fundango erős pólókban, bal kéz felé egy forgatható polcon választhatsz a sok szín és minta közül, de ha felnézel a fejed fölé, akkor is egy pillantással felmérheted, hogy melyik minta jön be a legjobban, a staff pedig gyorsan felhajt egyet a méretedben.

Fundango storecheck: a pólók

Fundango storecheck: a pólók * Katt a galériához! *

Fundango storecheck: Pólók egy csomó mintával és színben

Fundango storecheck: Pólók egy csomó mintával és színben

A bolt egyébként könnyen áttekinthető, bal kéz felé a srácok technikai és street cuccai találhatóak, jobbra pedig a csajoké, a bejárattal szembe eső falon pedig a cipők és a táskák kaptak helyet, a kiegészítők (sapik, sálak, snowboard zoknik) pedig közvetlenül a bejárat mellett.

Fundango storecheck: jobbra a fiúk, balra a csajok

Fundango storecheck: jobbra a fiúk, balra a csajok

Egy sneakerbox.hu storecheckből természetesen a cipőfal sem maradhatott ki 🙂 Bár a Fundango pont cipőt nem gyárt, de egész sokféle cipőt találhattok itt, leginkább DC és 6.0 modelleket, csajoknak és srácoknak egyaránt. A 6.0 bicósok körében kedvelt Mogan Mid 2 cipőiből többféle színt láttunk és van még mindenféle DC: félcipők, magas szárú modellek, színesek és visszafogottabbak – szóval ha cipővásárlási körutad van a Westendben, akkor ezért is érdemes lehet benézni az üzletbe.

Fundango storecheck: A cipőfal

Fundango storecheck: A cipőfal

A Fundango cuccokon, a Nike és DC cipőkön, kiegészítőkön kívül a Smith sisakokat, sí- és snowboard, illetve napszemüvegekből is találsz az üzletben. Ha valamilyen kérdésed lenne, akkor bármikor bátran fordulhatsz a csajokhoz, aki szívesen segítenek neked. Mostanában a legnagyobb eséllyel Adrit és Timit találod a Fundango üzletben 🙂

Fundango storecheck: Adri és Timi

Fundango storecheck: Adri és Timi

Az storecheckre nem egyedül érkeztünk, megkértünk pár arcot a Fundango csapatból, hogy jöjjön el és mutassa meg nekünk kedvenc szettjét a 2011/12-es téli kollekcióból.

Az FDG csapat néhány tagja is elnézett

Az FDG csapat néhány tagja is elnézett

Csanaky Petkó egyik vizsgájára tanulást hagyta félbe a kedvünkért, reméljük azért átmegy majd 😉 A Freeski Maffia oszlopos tagjának valószínűleg a bluebird, a verőfényes napsütéstől szikrázó, ratrakkolt és élre shapelt parkok járhattak az eszében, amikor kértük, hogy mutassa meg, hogy milyen Fundango technikai szett jön be neki a legjobban, mert egy kék pólót (Slim T – logo 23, 4490 Ft) és a sárga-fekete kockás Mormon 3az1ben kapucnis ing-kabát-pulcsit (14 990 Ft) választotta: egy szint felett már úgyis csak a síléceid lesznek havasak és a vízállóság nem szempont többé 😉 Petkót egyébként egy villáminterjúra is elkaptuk, ami hamarosan szintén olvasható lesz itt a boxon. Kis Beni, aki wake- és snowboardon egyaránt derekasan megállja a helyét már valódi technikai szettet mutatott nekünk: egy rush színű Fundango Seven kabátot (39 990 Ft), ami 10 000 mm-es Dripex időjárásállóságú technológiával készült, hozzá pedig egy hasonló tech adottságokkal rendelkező kék Fundango Slide nadrágot (29 990 Ft) és a nadrághoz illő kék színű sapit választott. Az élénk világoskék, sárga és zöld cuccok nagyot mennek mostanában, csak egyetérteni tudunk Beni választásával 🙂

Fundango storecheck: Beni és Petkó

Fundango storecheck: Beni és Petkó

Adri és Timi is mosolyogva segítenek, ha kérdezel valamit, de Alexa megjelenésével tovább nőtt az üzletben az egy négyzetméterre jutó kedves mosolyok száma 🙂 Alexát már láthattátok jópár Fundango katalógusképen vagy hirdetésen, ő a képhez egy igazi csajos Fundango Empire technikai kabátot (34 990 Ft) választott, hozzá egy fényes, grafitszürke Tracy technikai nadrágot (27 990 Ft) választott, mind a két modell a srácokéhoz hasonló 10 000 mm-es Dripex értékkel rendelkezik, azaz egyaránt rendesen véd a hideg, a hó, a nedvesség és a szél ellen.

Fundango Storecheck: Alexa választása

Fundango Storecheck: Alexa választása * Katt még képhez *

Fundango Storecheck: Alexa választása

Fundango Storecheck: Alexa választása

Miklósvári Ambrust, azaz Szöcsit azért találtuk itthon, mert egy kicsit meg kellett szakítania a szezonra való felkészülést egy sérülés miatt, de szerencse a szerencsétlenségben, hogy így legalább vele is találkozhattunk és kicsit eldumálhattunk egy villáminterjú erejéig (Szöcsivel egyébként most készült el egy hosszabb lélegzetvételű interjú az idei Whiteline magazinban) Szöcsi egy igazi darksider, aki idén sem enged a világos színek csábításának, az idei téli kollekcióból a Fundango Hingston tech kabátot szúrta ki (37 990 Ft), hozzá pedig a Slide nadrágot, de a fényes grafitszürke színben (29 990 Ft).

Fundango storecheck: Szöcsi választása

Fundango storecheck: Szöcsi választása

A Fundango márkaüzletet megtalálod a Westend City Center első emeletén a Hild sétány 2. alatt, de mivel szerintem ember nem ismeri a Westend „utcáinak” a nevét, egyszerűbb az a leírás, hogy közel van ahhoz a Westend középső bejáratához és a legfelső szinten kell elindulni a mozi irányába 🙂 Az üzlet hétfőtől szombatig 10-21 óráig,  vasárnap pedig 19 óráig tart nyitva. Ha van Dockyard törzsvásárlói kártyád vagy valakinek a családban, akkor érdemes elvinni magatokkal, mert a törzsvásárlói kedvezmény itt is él.

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×