Összpiknik felvonulás május 8.

A Deszkás Piknik  kiterjeszti szárnyait a többi extrém tesóra, így a május 8-i Összpikniken deszkások, BMX-esek, Mountainbike-osok és görkorisok együtt vonulnak, hogy felhívják  a figyelmet sportjaink méltatlan kezelésére. Az utóbbi évtizedekben a fiatalok sportolási szokásai  nagyban változtak és az extrém vonal sok ezer fiatalt vonz és mozgat meg nap, mint nap. Mind a társadalomnak, mind az önkormányzatoknak is el kell jutnia arra a felismerésre, hogy nem a tiltás a megfelelő mód  a jelenlegi szituáció kezelésére, hanem a fenntartható keretek biztosítása ezen sportok űzésére. Az kezdeményezést a Sneakerbox csapata is támogatja, így nem csak hírt adunk róla, hanem mi is jelen leszünk a felvonuláson. Részletek és pontos útvonalterv a folytatásban.

Felvonulás a

Felvonulás egy élhetőbb fővárosért

A rendezvény megkapta az útvonal engedélyt, mely a következő lesz: 14.30-tól gyülekező a Dózsa György téren a szobornál. 15.00-kor indulunk. Attila út-Moszkva tér-Széna tér-Margit krt. -Tölgyfa utca-Margit híd-Szent István krt.-Bajcsy-Zsilinszky út-Erzsébet tér szökőkút! Az Összpiknik felhívását mindenkinek ajánljuk olvasásra az esemény oldalán.

 

Flyer

Flyer

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×