Leesett az első hó Kékesen, mindennek örömére újabb videók

Sosem elég! Folytatjuk téli kedvcsináló premierek sorozatunkat újabb négy snowboard, illetve freeski trailerrel. Az előző válogatás kommentjei alapján, a ti kedvenceiteket is beleraktuk az új körbe, persze ebben az is nagy szerepet játszott, hogy minőségi volt a javaslat! Kicker sorok és rozsdás utcai korlátok a folytatásban!

A móka csak most kezdődik!

A móka csak most kezdődik!

Zsombi ajánlotta az előző válogatást követően ezt a svájci produkciót, amiben a snowboard mellett a freeski is szerepet kap. A teljes filmet hamarosan letölthetitek a freestyletv.ch oldalról! Addig is köszönet vagyis Appreciate that!

 

Bár nem a legfrissebb freeski múvi, de gondoltam kedvezek a sízőknek is ezzel a Poor Boyz Productions előzetessel. Ezek a srácok hosszú évek óta készítik mozijaikat és snowboardosként is szívesen nézem meg a filmjeiket. Nagy zenék, nagy válallások minden mozijukban. A Revolver a legújabb alkotásuk.

Az Alterna idei mozijában az egész világot üdvözli, Hello World! Tökéletes felvételek, hang és trükkök. Giga backcountry kickerek, no limit forgások, wallride to frontflipés egyéb finomságok!  Hippi hangulat és testvériség! Peace bro!

A hatalmas tájakon gyakran érezhetjük magunkat a semmi közepén. Hófödte csúcsok mindenhol, csend és nyugalom. Az érintetlen természet. Az Absinthe idei filmjében hosszú lineok mellet brutál technikákat láthatunk az utcákról. A filmnek, ha jól tudjuk itthon is tartanak premiert méghozzá a 4Bro-ban november 6.-án! Addig is itt a trailer!

Éééés íme az ötödik trailer, melynek készítői beutazták az egész világot a kaliforniai parkoktól a ruszki gettóig, hogy összehozzák nekünk ezt a mozit. Kedvenc európai csapatom az Isenseven tavalyi mozija a Let’s Go Get Lost nagyott ütött és a kedvenceim között szerepelt, szerintem ez idén se lesz másképp! Nem is pánikolok!

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×