Vans x Spitfire Keep The Underground Lit

A Vans és a Spitfire összefogtak egy kis közös munkára, hogy „életben tartsák az underground lángot”. A kezdeményezés során felújítanak pár lepukkant street szpotot és ezzel talán fellelkesítsenek másokat is, hogy ezt tegyék a saját környékükön. Természetesen a közös kollekció sem maradt el, cipők, pólók, sapi és kerekek viselik magukon a Vans x Spitfire collab közös logóját. Még képek és részletek a tovább után!

Vans x Spitfire: Keeping the Underground Lit kollekció

Vans x Spitfire: Keeping the Underground Lit kollekció

 

Ahogy a közös kezdeményezés oldalán leírják, mivel olyan sok közös szponzorált deszkása van a két márkának, az együttműködés egyszerűen adta magát. A kollekcióban három cipő kapott helyet: egy hasított bőrből készült vörös Chukka Low modell, egy Anthony Van Engelen által megálmodott színekben pompázó Vans AV6 és egy a John Cardinel által összeállított színű, szürke Era Pro. A Vans goffritalp persze mind a három cipőnél alap.

A Vans x Spitfire cipők

A Vans x Spitfire cipők

 

A riderek neki is láttak és megragadták a célszerszámokat, hogy felújítsanak szpotokat és közben „azért” csattogott a deszka is. Los angeles-i és san francisco-i ténykedésükről videó is készült.

Érdemes bekukkantani a Vans-Spitfire együttműködés weboldalára is, ahol még több videót, letölthető háttérképeket és további infókat és ösztönzést találsz a „szpotrehabhoz” 🙂 A ti környéketeken nem akad esetleg valami felújítanivaló? 😉

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)
×