Pleasure Jam a szomszédban

A QParks és a Schladming-Dachstein régió közreműködésével idén is megrendezésre került a Horsefeathers Pleasure Jam, mely a TTR sorozat 4 csillagos eseményeként igen jeles napként szerepel a versenynaptárban. A dachsteini park a magyar riderek körében is igen kedvelt, így szinte természetes, hogy magyar résztvevőkkel zajlott a verseny, legnagyobb örömünkre. A fiatal német rider Elias Elhardt diadalmaskodott a végén, így az első helyért járó pénzdíj mellet egy 3 hetes Bali szörfutat is nyert BestTrick kategóriában nyújtott teljesítményéért , sokunk irigységére. Beszámolónkat videókkal ilusztrálva olvashatjátok a tovább után.

Pleasure Jam beszámoló videókkal a Tovább után

Pleasure Jam beszámoló videókkal a Tovább után

Bernd Mandlberger parkdesignernek és shaper csapatának köszönhetően a 14 döntőbe jutott ridert és a 10 meghívott versenyzőt gyakorlatilag tökéletes körülmények várták a döntőben. A versenyzők egymás után adták a legújabb technikai trükköket, többek között Cab 900 Double Corkok és Backside Rodeók szálltak versenybe a dobogóért.  Elias a 1080-as Duble Cork (BestTrick) mellett fs720-asával és hátraszltóival bizonyította idegeit és kreativitását, megszerezve az első helyet. Második helyen a fiatal norvég Torgeir Bergrem, a harmadikon pedig az osztrák Max Weickl végzett.

Itt láthatjátok a verseny hivatalos összefoglaló videóját:

 

A Krónika Videó Magazin színeiben Hambalkó Balázs összefoglaló videóját az eseményről itt láthatjátok. A versenyen Liptai Dávid és Szigeti Viktor képviselt minket.

Az Atomic Superpark Dachstein és a Horsefeathers Superpark Planai vár mindenkit szerettel a szezonban és mindenkinek jószívvel ajánljuk!

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.
×