Bolhapiac kicsit másképp: DunkXchange

Egy kaliforniai cég szerte az USA-ban szervezi ezt a programot, ahol a kitelepült kereskedők standjai mellett, a srácok és lányok eladhatnak, vehetnek vagy csereberélhetik ritka vagy éppen megunt sportcipőiket. Ez így még akár egy művházas vándorló bolhapiac is lehetne kínai árusokkal, de ha megnézitek a videót, akkor láthathatjátok, hogy itt egy sokkal stílusosabb eseményről van szó.

A legtöbb cucc olyan, amit eleve boltokba csak limitált szériában került, vagy boltokba nem is került. Leginkább hip hop közeli stílusú cuccok vannak, a sok Nike Dunk, AF1, Reebok mellett pólók és sapik is.

Valószínűleg a tengerentúlon már kicsit jobban elterjedt a netes vásárlást, mert az egyik feka srác lelkesen meséli, hogy itt szétnézhetsz és a kezedbe foghatod és felpróbálhatod a cipőket, és hogy ez milyen jó 🙂

Az biztos, hogy jó hangulata lehet, kicsit piac, kicsit tőzsde, és már csak a vágóképekből is látszik, hogy itt nem a tucatáru van 🙂
Ha valaki mostanában az USA-ban járna, akkor érdemes megnézni, hogy éppen merre járnak, a többségnek pedig, akik itthon maradnak itt van pár kép.
 

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×