Itthon is bemutatkozott a Puma és az Alife közös kollekciója

Szerdán este a BP Shop wesselényi utcai üzletébe voltunk hivatalosak, ahol a Puma bemutatta a new yorki Alife branddel közös kollekcióját, illetve azok hazánkba is érkező darabjait. Az együttműködésből itthon két cipő és számos textil elérhető Magyarországon is, ezeket vehettük szemügyre. Helyszíni beszámolónk a tovább után!

Puma x Alife kollekció bemutató a BP Shopban

Puma x Alife kollekció bemutató a BP Shopban

Az edzés miatt (mert azért az csak nem maradhat ki 🙂 egy kicsivel a meghirdetett időpont után futottunk be a Wesselényi utcai BP Shopba, ahol ekkor már egy tűt sem lehetett leejteni: a blogger, zenész és médiás és a hazai divatéletből meghívott vendégek nagy nyüzsgés közepette vizsgálgatták a kollekció darabjait, a házigazdák a Puma itthoni csapata és a BP crew tagjai voltak. Az üzlet pénztárpultja dj-pulttá alakult át, és new yorki street foodból is lehetett falatozni.

Orsi, a Puma csapatából mesélt egy kicsit az együttműködés létrejöttéről: „New York nem Amerika, Amerika nem New York: az Alife egy alulról szerveződő közösség, a street és urban közeg metszéspontja. A márka azon város betondzsungelében fogant, mely sohasem alszik: benne vannak a graffitvel telefújt falak, a metrók csikorgása, az állandó pörgés. A BP atmoszférája közel áll ehhez az életérzéshez, ezért ide hozták el az Alife és a Puma régi kapcsolata újjáéledésének eredményét, a közös kollekciót. Benskifater, a BP Creative főnije büszkén mesélte, hogy az Alife alapból a legendás manhattani üzleten és a webshopjukon kívül sehol nem kapható, ezért ez egy kivételes alkalom, hogy a cuccok révén „ellátogattak” Európába, köztük Magyarországra is.

Orsi és Benski bemutatják a cipőket

Orsi és Benski bemutatják a cipőket

Az üzlet cipőfala erre az estére csak a „díszvendégeknek”, azaz a „tükrös” R698-as és a klasszik Puma Suede cipőknek volt fenntartva. Megnézve és megtapogatva a cipőket, az R698-as egy igazi „alkalmi” cipő, bár nem olyan értelemben, mint ahogy alkalmi cipőt húzol a vizsgára vagy esküvőre 🙂 A hivatalosan chrome elnevezésű színállás csillog-villog, és biztos, hogy bármilyen szettet veszel fel, vonzza a tekintetet.

A Puma Suede kollab modellek pont az ellentettjei ezeknek, a hivalkodás legcsekélyebb jelét sem mutatják, mind a két érkező színállás teljesen visszafogott, sőt egy kicsit még a new yorki flaszter színével (szürke) is össze vannak kenve, tehát még összekoszolnod sem kell 😉

Puma x Alife: fekete-fehér-káró

Puma x Alife: fekete-fehér-káró

A textileket is szemügyre vettük: hardcore kilencvenes évek, fekete-fehér minták, nagy feliratok, laza, bő szabás – ha esetleg még túl kicsi voltál ekkor, akkor most bepótolhatod az életérzést 🙂 A legtöbb darab abszolút hordható, amire nekem viszont már elkerekedett a szemem, az a belebújós-cippzáras (lila!) fekete, fehér kárómintával (plusz néhány nagy piros káróval) megbolondított melegítőfelső volt, még csak nem is a mintája, hanem az anyaga miatt… Sosem gondoltam volna, hogy még egyszer visszajön az a fajta műszálas anyag, aminek a magyar „susogós” kifejezés létrejöttét köszönhetjük 😛 Az első meglepetésből ocsúdva kerestem, hogy van-e a kollekcióban hasitasi vagy fehér zokni (nem voltak 🙂

Puma x Alife: Back to the 90's

Puma x Alife: Back to the 90’s

A cuccokról többet is olvashatsz Hugó korábbi, a kollekciót bemutató cikkében.

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×