Hogyan lehetsz te is a sneakerboxban?

A sneakerbox.hu-n a kezdetektől fogva fontosnak tartottuk, hogy a blog leginkább rólatok: a cipők, sneakerek és a freestyle stílus iránt érdeklődőkről, riderekről szóljon: sneaker street stlye sorozatunk, interjúink ismert sportolókkal, cipőtesztjeink lelkes „riderekkel a szomszédból”, a vendégblogger írások, mind-mind azért készültek, hogy megmutassunk benneteket magatoknak 🙂 Te is „benne lehetsz a sneakerboxban”, te is megmutathatod magad, írásban, képpel vagy videóval –  akár mint sneakerbox cipőtesztelő, akár hogy írsz valamiről a blogra, vagy úgy hogy küldesz nekünk valami érdekességet, ami a témánkba vág! Részletek a tovább után!

Én is benne vagyok a sneakerboxban! (Eredeti kép: (C) Sally Edelstein gyűjteménye / flickr)

Én is benne vagyok a sneakerboxban! Te is szeretnél?

Küldj képeket, érdekességeket!

Láttál valami csemegét a neten, ami szerinted érdekelheti a sneakerbox.hu olvasóit? Külföldön jártál és olyan stílusos cipőről, üzletről lőttél képet, amitől itthon mindenki berosál? Olyan cipőd van, ami szerinted itthon senki másnak nincs? Kiragasztottad a sneakerbox matricát valami fajin helyre? Küldd el nekünk a képet vagy a linket, és ha szerintünk is tuti, akkor nagyon szívesen kanyarintunk hírt belőle a blogra, vagy jelentetjük meg pod/vod (picture of the day/video of the day) sorozatunkban a Facebook oldalunkon.

Várjuk a csemegéket!

Várjuk a csemegéket, amit láttál a való világban vagy a neten!

WOMFT – mi van ma rajtad?

Egy jó kis fotó egy jó kis cipőről, kreatív perspektívából – ahogy arról nemrégen beszámoltunk, külföldön már régóta dübörög, hogy a sneaker freakerek lefotózzák, hogy aznap milyen cipőt viselnek (WOMFT = What’s On My Feet Today 🙂 Ha neked is van egy egyedi cipőd és csinálnál valami kreatív képet róla, akkor a legnagyobb örömmel mutatjuk meg a sneakerbox.hu olvasóközönségének.

What's On Your Feet Today?

What’s On Your Feet Today?

Te is lehetsz sneakerbox cipőtesztelő!

Igyekszünk minél több cipőtesztelős nyereményjátékot csinálni, de mostantól nem ez az egyetlen módja, hogy sneakerbox cipőtesztelő lehess! Ha úgy érzed, hogy vagy már olyan szinten  deszkában, biciklizésben, snowboardban, hogy a többi rider adhasson a véleményedre és épp most zsákoltál be egy új cipőt, és szívesen készítenél velünk közösen tesztet, akkor dobj egy üzenetet!

Mutatkozz be, mióta nyomod a sportot, milyen trükköket adsz most, küldj képeket, esetleg videókat, és persze, hogy milyen cipőről írnál, és hogy milyen képeket, esetleg videót tudnál csinálni a tesztelésről.

Mivel mindig igényes cikkek létrehozására törekszünk, ezért a deszkás, biciklis tudásod mellett az sem mindegy, hogy „milyen arc vagy” és tudsz-e élvezetes stílusban írni. Olyan bemutatkozásokat, jelentkezéseket várunk, amik alapján tudjuk eldönteni, hogy össze tudunk-e hozni egy jó közös cikket a jelentkezővel, ami utána hasznos és érdekes lehet a többi rider olvasónk számára. Nézd meg, hogy eddig milyen tesztjeink voltak!

Te is lehetsz sneakerbox.hu cipőtesztelő!

Te is lehetsz sneakerbox.hu cipőtesztelő!

Inkább írnál?

Végivel ketten kezdtük el a sneakerbox.hu-t, de azóta már örvendetesen bővült a csapat és már jópár vendégposztot volt alkalmunk megjelentetni: volt aki egy témában írt egyetlen cikket, volt, akit annyira beszippantott a dolog, hogy azóta is rendszeresen ír a sneakerboxra.

Ha vágod a deszkás, bicós és street cipők,  a sneakerek, a divat és stílus világát, naprakész vagy a freestyle és extrém sportok világában, akkor jelentkezz a sneakerbox.hu szerkesztőségbe! Írhattok meglévő témákban, vagy javasolhattok újakat! Színes hírek a sneaker világból, rider biok-interjúk signature cipőmodellekkel, általad készített sneaker street style fotók, tippek-trükkök praktikák a cipővásárlással vagy karbantartással kapcsolatban… a témák lehetősége elég tág. Küldj egy kis bemutatkozást és akár már próbaírást! Ha te is és mi is úgy érezzük, hogy ez egy „bjutiful frendship” kezdete, akkor te is csatlakozhatsz a csapatunkhoz!

Figyelem: írni melósabb, mint olvasni 😉 Viszont az egy nagyon jó feeling, hogy százak-ezrek olvassák-lájkolják az írásod… mi teljesen rajta maradtunk ezen az érzésen a kezdetek óta 😛

Új bejegyzés

Nálunk mindenki tiszta lappal indul – csak tele kell írnia 😛

Várjuk jelentkezésed!

Amint látod,  te is elég könnyen részt vehetsz ebben a közösségi élményben, hogy a sneakerbox.hu rólatok szóljon! Ha bármelyik lehetőség megmozgatta a fantáziádat, akkor írj emailt a sneakerbox.hu@gmail.com címre vagy egy üzenetet a Facebook oldalunkon! Akár kérdésed, akár ötleted van, hajrá!

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×