CopDeck – The smartest way to manage your sneaker inventory

Gyűjtő, vagy reseller vagy? Akkor a CopDeck alkalmazást neked találták ki. Megérkezett a piacra az app, amire mindannyian vártunk. Részletek a tovább után!

CopDeck - The smartest way to manage your sneaker inventory

Mi az a CopDeck és mi a célja?

A CopDeck a tökéletes alkalmazás sneakerheadek számára. Monitorozza a piaci árakat az eladási és a vételi oldalról egyaránt, készletet/kollekciót kezel, valamint üzenetküldési lehetőség és hírfolyam is található benne. Az app legfőbb célja, hogy egyaránt időt, és pénzt spóroljon a felhasználóknak. Vevői oldalról megmutatja a legalacsonyabb árakat a piacon, eladói oldalon pedig a legmagasabb árat, amit ki lehet hozni egy adott termékből. Könnyedén menedzselheted, és megoszthatod másokkal a készleted, és biztosra mehetsz, hogy a legjobb árat hozod ki minden termékből, akár vásárolnál, vagy eladnál a világ legismertebb platfromjain.

Milyen funkciók lapulnak az alkalmazásban?

Price Comparison – StockX, Klekt, Restocks, Goat platformok teljes körű ár összehasonlítása, ask és bid tekintetében egyaránt. Csak keress rá egy termékre, és nézd meg könnyedén, hogy melyik felületen milyen ask/bid látható, hol éri meg a legjobban eladni, vagy vásárolni. Gyakorlatilag egy felületen, a telefonod kijelzőjén láthatod egymás mellett egy adott termék összes méretére az eladási/vételi árakat a fent említett platformokon, már az aktuális díjakat beleszámolva. (Transaction fee, Payment Processing, Shipping…)

CopDeck - The smartest way to manage your sneaker inventory

Inventory – akár több különböző fülön tudod kezelni a készletedet, melyet meg tudsz osztani a hírfolyamban, vagy egy link segítségével bárkivel megoszthatod. Mivel az árát mindegyik terméknek fel tudod tüntetni listázás során, így egy kattintással bármikor láthatod a valós pillanatnyi értékét minden darabnak, vagy egy teljes készletnek egyaránt. A saját árad mellett természetesen láthatod az aktuális piaci árakat is minden belistázott termékednél. A Financial Statistics funkciónak köszönhetően pontosan követni tudod, hogy mit, mikor, mennyiért vettél/adtál, mennyi profitot termeltél, vagy vesztettél az adott hónapban.

CopDeck - The smartest way to manage your sneaker inventory

Social Feed – itt láthatod a többi felhasználó által megosztott készleteket, és a legjobb benne, hogy minden posztnál látható, hogy az adott személy melyik országból származik. Gyakorlatilag olyan, mint bármelyik másik social media hírfolyam, csak itt ömlesztve látod az eladó cipőket szerte a világon.

Messages – természetesen ha már megoszthatóak a kollekciók/készletek, akkor kommunikálni is lehet egymás közt az alkalmazásban. Így egy teljes adás-vételt le tudtok bonyolítani úgy, hogy kilépni sem kell a felületről. Minden profil hozzákapcsolható egy Facebook profilhoz, így látható, hogy ki lapul a felhasználónév mögött.

Megjelenés, ár, elérhetőségek

Az alkalmazás gyakorlatilag mostantól elérhető az AppStore-ban, és IDE KATTINTVA tudjátok letölteni. Az első pár napban az AppStore kereső nem fogja feldobni az alkalmazást, mert idő kell neki, mire listázni tudja azt.

Az alkalmazás ingyenesen letölthető, azonban van egy minimális díja a használatnak:
$9.99/hónap
$99.99/év

Minden más további információ elérhető a CopDeck hivatalos felületein:

Dávid Nagy K

So many shoes, but only two feet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×