Sneaker Bajnokság 2021

Közeleg 2021 utolsó napja és ideje, hogy kiválasszuk, hogy melyik volt az év legjobb sneakere! Ezt jó szokásunk szerint szavazással fogjuk eldönteni, alakítsd te is a végeredményt és szavazz Instagram Stories-ban 2021. december 26. és 29. között!

Mi a sneaker bajnokság?

A csapaton belül kiválasztottuk 2021 nyolc legjobb sneakerét! A pontos megjelenéseket egy kicsit lazán értelmeztük: ha egy cipő igazából idén robbant be (még ha a release tavaly év végén is volt) akkor az ideinek számít 🙂 Na és persze ez a nyolcas lista is szubjektív, valószínűleg ez mindenkinél máshogy nézne ki 😀

December 26. és 29. között egyenes kieséses rendszerben mérkőznek meg egymással a sneakerek. A nyolc indulóból először megszavazhatjátok a legjobb négyet, majd a döntősöket, hogy végül kiderülhessen, melyik 2021 legjobb sneakere.

Hol és hogyan szavazhatsz?

A sneakerbox.hu Instagram Story-jában december 26. és 29. között délután és este teszünk ki minden nap két szavazást, ezek eredményei alapján jutnak tovább a cipők a nyolcaddöntőből a negyeddöntőbe, végül pedig a döntőbe!

Sneaker Bajnokság 2021

Sneaker Bajnokság 2021

Az induló nyolc sneaker

Ismerd meg azt a nyolc sneakert, melyet a sneakerbox.hu csapata válogatott be a legjobb nyolc közé!

Air Jordan 1 UNC

2021 ismét erős év volt a Jordannél, egy csomó jó színállás látott napvilágot a klasszikus Egyesből. Mi a UNC cw-t választottuk be, hogy megmérkőzzön a másik hét sneakerrel.

Air Jordan 1 High 'UNC'

Yeezy Foam RNNR

Forradalmi sneaker? Gyönyörű papucs? Szörnyű szandál? Még nem sikerült teljesen dűlőre jutnunk, de az biztos, hogy indítjuk az év végi sneaker bajnokságon!

Yeezy Foam RNNR

Patta x Air Max 1

A holland Patta csapat vette kezelésbe a klasszikus Air Max sziluettet, számos színállással kínálva meg minket az év végére. Ha nem éppen ez a képen látható Noise Aqua a kedvenc színállásod ebből a collabból, akkor képzeld oda azt és szavazz úgy 😉

Patta x Air Max 1

New Balance 550

A New Balance sneakereknek ugyanolyan gazdag múltja van, mint a Nike-nak, adidasnak vagy épp a Pumának, a vintage trendnek köszönhetően a NB 550-es modell körül felizzott a hype is. Ha adod az 550-est, akkor szavazz rá!

New Balance 550

Off-White Dunk Lot 1

Az 50 különböző színállást felvonultató OW Dunk Low Lot sorozatból mi a 01-est neveztük be a bajnokságba, de ha neked másik a kedvenced az ötvenből, akkor vedd úgy, hogy azt látod itt.

Off-White Dunk Lot1

Travis x Fragment Air Jordan 1 Low

Mint Travis minden megmozdulását, ezt a collab modellt is nagy várakozás övezte, az eredmény pedig kicsit megosztó lett. Van, aki imádja, van aki szerint többet is ki lehetett volna hozni belőle. Szerinted?

Travis x Fragment Jordan 1 Low

Air Force 1 Low ‘Triple White’

Mit keres egy sima AF1 ezek között a sneakerek között? Hát úgy, hogy nem tudtál olyan irányba nézni, hogy ne láttál volna valahol egy fehér AF1-et szembejönni, és szó szerint hiány volt belőle egész évben. Szóval a „mainstream” ágon beneveztük a bajnokságba!

Nike Air Force 1

Nike Dunk Low Black/White

A mainstream ág másik játékosa az egyik legnépszerűbb Dunk Low színállás, a Black/White (illetve a piros nyelvcímkés változata, a ‘Panda’), de vegyük most őket egybe. Ha tetszik, szavazz rá!

Nike Dunk Low (Black/White - Panda)

imate

Számomra az élet és egy sneaker szépsége is a részletekben rejlik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×